BLOGIN TAKANASatulinnan emäntänä häärii  50-vuotias yhden miehen rakastava vaimo ja kolmen lapsen äiti. Kaksi lapsista ovat jo täysi-ikäisiä, iltatähtemme on 12-vuotias. Perheeseen kuuluu olennaisena osana myös kaksi karvakorvaa - jackrusseli Velmu sekä maatiais-kilpparikissa Tyyne.

Satulinnassa touhutaan monenmoista, muttei koskaan liian vakavasti. Leipomuksissa maku on ulkonäköä tärkeämpi, vaikka jonkinmoinen wannabe perfektionisti minussa asuukin. Sisustaminen on lähellä sydäntä, mutta valitettavasti lottovoitto antaa odottaa itseään, joten hitaasti ja pienellä budjetilla edetään. Itse tekeminen on mieheni ja minun yhteinen harrastus.

Ison puutarhan vaihdoimme loppuvuodesta 2016 pieneen rivaripihaan, mutta puutarhainnostus ei kadonnut minnekään. Nyt vain odotellaan sitä kuningasjatusta puutarhan suunnitteluun sekä aikaa sen toteuttamiseen.

Olennaisena osana elämäämme kuuluu appiukkoni rakentama mökki, jota olemme isännöineet nyt muutaman vuoden. Mökki on remontoitu sisältä oman makumme mukaisesti eli hieman päivitystä kellastuneista 70-luvun puupinnoista 2000-luvulle. Nyt on vuorossa uuden saunamökin sisutaminen. Mökin pihahommatkin ovat to do-listalla, kunhan hieman raskaampi liikenne tontilla rauhoittuu. Mökillä on aina aikaa nauttia auringosta, jos se vain paistaa. Ruohonleikkuut ja muut hommat joutaa odottamaan.

Tervetuloa mukaan Satulinnaan, jossa eletään aivan tavallista elämää rennolla otteella <3

-Tuija-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jaksoit kommentoida :). Kommenttisi ilahduttaa tosi paljon!