maanantai 23. huhtikuuta 2018

VInkki viitonen: Jääkaappi järjestykseen Orthexin tuotteilla

Heipä hei ja suloista maanantaita! Toivottavasti sulla oli kiva viikonloppu. Ja uusi energinen viikkohan voidaan aloittaa vaikka järjestelemällä kaappeja, eikös?

Minkäs sille itselleen mahtaa, kun on jollain tapaa järjestyksen ihminen, niin sitä vain on. Myönnän toki, että kyllä mullakin välillä tavarat on hujan hajan ja hukassa, mutta pääsääntöisesti tykkään, että kaapit ja tasot on järjestyksessä. Kerran kun siivoaa kaapit ja laatikot hyvin, se jotenkin innostaa pitämäänkin tavarat paikoillaan. Kannatta kokeilla. Ja jos välillä kaaos meinaa ottaa vallan, on pieni vaiva laittaa paikat järjestykseen, kun kaikki turha on kertaalleen karsittu. Ja jatkossakin karsinta on helpompaa, kun lähes yhdellä silmäyksellä näkee, mikä on tarpeellista ja mikä tarpeetonta.
Järjestyksen ystävälle olikin lähes lottovoiton arvoista, kun pääsin tekemään yhteistyötä Orthexin kanssa. Orthex Group on Pohjoismaiden johtava kodin käyttötavaroiden valmistaja. Ja veikkaanpa, että joka kodista löytyy jotain yrityksen tuotteita. Ja mitä tämä järjesteyksen ihminen nyt laittoi järjestykseen? No jääkaapin tietty! Meillä jääkaapissa tavaroilla on periaatteessa omat paikkansa, ainakin suurimmalla osalla. Mutta esim. kauppareissun jälkeen tavarat tuppaavat menemään vähän sinne, missä vain on tilaa. No eihän ne sinne itsestään mene, kyllä kai me ne itse laitetaan, mutta kun on olevinaan niin kiire purkaa kauppakassit.

Sain jääkaappiin Orthex SmartStore™ Compact Clear säilytystuotteita sekä GastroMax Tiiviörasioita. Tiiviörasioille on aina käyttöä, ja monta eri kokoa mahdollistavat erikokoisten tuotteiden säilyttämisen tilaa säästävästi. Rasioihin on kätevä pakata eväät, ruuan jämät ja muitakin elintarvikkeita. Onhan monia tuotteita kivempi säilyttää kivoissa, pinottavissa rasioissa kuin alkuperäisissä pakkauksissa. Ainakin tuotteen avaamisen jälkeen.Compact Clear tuotteet olivat ne, jotka saivat itseni suorastaan hykertelemään. Meillä näihin laatikoihin pääsi ensimmäisenä kaiken maailman pullot ja putelit, mitä jääkaapissa tulee säilöttyä. Nyt niitä on helpompi ottaa käyttöön, kun voi kätevästi nostaa koko laatikon ulos. Myös voileipätarpeet saa fiksusti näihin rasioihin (M-koko). Mikäs sen kivempaa kuin nostaa kerralla levite, juusto ja leikkele pois jääkaapista. Näiden rasioiden kohdalla vain mielikuvitus on rajana, rasioita löytyy kolmea eri kokoa ja niitä voi käyttää kannella tai ilman. Meille täytynee hankkia vielä lisää noita laatikoita, jotta jääkaappi saadaan todella tiptop-kuntoon. Harmittaa vaan ihan mielettömästä, kun joku järjestyksen ihminen on siivonnut kuvakirjastoaan hieman liian hätäiseen, etten enää löytänyt ennen -kuvaa jääkaapista.

Olin pitkään sitä mieltä, että kuivamuonakaapit/laatikot on meillä varsin hyvin järjestyksessä vuosia vanhojen Tupperwaren astioiden ansiosta. Mutta kyllähän nyt tekisi mieli laittaa kaapit järjestykseen Orthexin GastroMax Säilytyspurkeilla.
Samalla tuli järjestettyä myös vessan kaappeja SmartStore™ Compact laatikoilla. Nämä laatikot ovat valkoisia, joten selkeä ja siisti ilme saadaan helposti.  Laatikoihin on saatavissa joko harmaat tai valkoiset kannet. Meidän vessan kaapit on niin pienet, ettei sinne kovin paljon rasioita mahtunut, mutta erityisen iloinen olen tuosta allaskaapista, jonne sain yhteen laatikkoon piilotettua naisten hygieniatuotteita ja toiseen kaikkea muuta epämääräistä mutta tarpeellista tavaraa, mm. ylimääräiset vanulaput ja -puikot. Myös muita kosmetiikkatuoteita sai uuden paikan näistä rasioista ja on näin helpommin löydettävissä. Neidin hiuslenkut yms. sälät pysyvät nyt paljon paremmin järjestyksessä omassa laatikossaan, johon näitä Compact laatioita XS-kokoisina meni kolme kappaletta.
Myös olkkarin yksi kaappi siistiytyi silmissä, kun laitoin kaikki piuhat ym. rasioihin. Ja hei, kaikki nämä tuotteet valmistetaan Suomessa Lohjan tehtaalla. Hip hei kotimaisuudelle ja avainlipputuotteelle!

*blogiyhteistyö Orthex Group24 kommenttia:

 1. Voi että, kun saisikin aikaiseksi järjestellä kaapit. Pari vuotta sitten ne viimeksi järkkäilin, mutta kyllähän siinä ajassa jo tavarat villiintyy pahanpäiväisesti... Inspiraatiota odotellessa :D
  Kivaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten ne tavarat villiintyykin siellä kaapeissa? Vähän sama kuin vaatteet menee ja kutistuu 😂

   Toivottavasti inspis löytyy.

   Poista
 2. Meillä justiin tollaset kirkkaat olisi ainoat, joilla olisi edes pieni mahdollisuus toimia. Jos ei näe läpi, mitä rasia sisältää, on ihan varmaa, että sen sisältö on kohta rasian ulkopuolella, että löytyy :). Ukkeli varsinkin on mestari laittamaan kaiken JUST sinne, minne varsin ei pitäisi. Taito sekin kai, että jos on kaksi paikkaa, joista toinen on oikea ja toinen väärä, on ihan varma, että valkkaa sen väärän. Olen siis jo luovuttanut, mutta ihailen kyllä siistejä sisältöjä ja hyvännäköisiä purkkeja ja rasioita. Ja niiden järjestäjiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jääkaapissa ehdottomasti kirkkaat. Meilläkin muut unohtaa syödä edellispäivän ruuat, jos ne on pakattu esim. värillisiin rasioihin. Eihän sitä kantta jaksa ja/tai ehdi nälkäisenä raottaa.

   Poista
 3. Olisipa ihanaa nähdä omat kaapit samannäköisenä; SIISTINÄ ja tavarat löyteissä. En voi kuin ihailla ja haaveilla, että muutun totallisesti sotkullisasta järjestyksen ihmiseksi tai että löytäisin järjestelmällisen miehen ;)!

  Iloa viikkoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt lisäät treffi-ilmoitukseen, että järjestelmällistä miestä etsitään 😂 Tai sit vain yllätät itsesikin ja vaan järjestät paikat yks kaks yllättäen.

   Poista
 4. Oih, mun pitäis siivota jääkaappi! Se on ollut mielessä monta päivää, mutta toistaiseksi jäänyt tekemättä.
  Sun kaapit näyttää oikein hyvälle!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden rasioiden kanssa jääkaapin siivous on entistä helpompaa. Onneksi pakastin sulattaa meillä itse itsensä, sillä sinne en ole tuota järjestystä osannut luoda, vaikka olen kuinka yrittänyt.

   Poista
 5. Ehdottomasti tarvisin minäkin noita😂
  Nyt näyttää kyllä järjestys tulleen kaappiin👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä oo muuten pahan hintaisia laaatikoita hankkia eli ehdottomasto suosittelen, jos kaappeihin kaipaa järjestystä.

   Poista
 6. No nyt on kyllä jääkaappi hyvässä järjestyksessä. Pari tuollaista laatikkoa olisikin hyvä saada jääkaappiin, siellä kun aina pyörii pieniä purkkeja pitkin poikin.
  Mukavaa viikkoa sinulle Tuija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo purkit ja purtilot meinaa hukkua ilman kunnon järjestystä. Siivouksen yhteydessä sitten löytyy helposti useampi sinappituubi tms. Mutta nyt löytyy 😊

   Poista
 7. Onpa kyllä hyvässä järjestyksessä jääkaappi 👍

  VastaaPoista
 8. Ai vitsi tää on hyvä idea, miten ihmeessä en ole tajunnut tätä itse?? Mulla on jääkaappi ihan täynnä kaiken maailman purkkeja, tuubeja yms. ja niiden löytäminen on aina ihan älyttömän vaikeaa. Ja tietenkin osa unohtuu käyttää, kun ovat siellä sikinsokin. Tämän idean nappaan kyllä käyttöön heti!

  Kivaa viikon jatkoa sulle Tuija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella, että ruuasta kiinnostuneella ja siitä vielä bloggaavalla on purkkia ja tuubia jääkaapissa mahdottomat määrät. Ihanaa, jos pystyin antamaan sulle käyttökelpoisen vinkin. Noita samoja rasioita joko kirkkaina tai valkoisina voi myös käyttää kuivamuonien järjestelyyn.

   Poista
 9. Tosi hyvä idea saada selkeyttä ja siisteyttä vaikka just jääkaappiin! Ihan mahtava yhteistyö, mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jääkaappi jää helposti vähemmälle huomiolle, onhan ovi aina kiinni ja vaihtuvuus aika nopeaa. Mutta joitain asioita on kiva pitää ihan säännöllisesti järjestyksessä.

   Poista
 10. Oi, ei. Tuollaiset laatikot mekin tarvitsisimme, nyt en kyllä kehtaisi kaappejamme täällä blogissa vilauttaakaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tais olla onni, että olin konmarittanut sen meidän jääkaapin lähtötilannekuvan :D Eipä sitäkään versiota mielellään esittelisi, mutta olishan se kiva ollut näyttää ennen kuvat näiden jälkeen kuvien kaverina.

   Poista
 11. Kylläpä on kätsyn näköisiä laatikoita. Mäkin pidän jääkaappia järjestyksessä, esim. uudet maidot taakse vanhemmat eteen ja muillekin tuotteille sama juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maidot meilläkin on järjestyksessä, mutta etenkin nuo pullot ja purtilot pysyvät noissa laatikoissaan siistimmin järjestyksessä.

   Poista
 12. Siis teidän jääkaapin siältö näyttää ihailtavan siistiltä ja järjestykseessä. Pitäisiköhän hankkia samat laatikot:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti hankkimaan laatikoita. Ovat mielestäni kohtuuhintaiset ja todella monikäyttöiset. Meillä tuntuu kodin joka kaappi huutavan säilytyslaatikoita :D

   Poista

Kiitos, kun jaksoit kommentoida :). Kommenttisi ilahduttaa tosi paljon!