maanantai 16. huhtikuuta 2018

Iloa uuteen viikkoon ❤️

Ihanaa maanantaita ihanat ❤️

kevätesikko tulppaanait hortensia


Viikonloppu on ohi, mutta kylläpä olikin kaunis ja kiva viikonloppu. Lauantaina en itse paljon ehtinyt auringonpaisteesta ja lämmöstä nauttia ulkosalla, mutta ei haitannut, sillä oli muuta kivaa touhua. Kävin nimittäin Annukan kanssa Kevätmessuilla Helsingissä. Messuilla kevät ja tuleva kesä olivat todella läsnä kaiken kukkaloiston voimin. Kyllä siitä saa taas energiaa ja iloa uuteen viikkoon. Ihania ihmisiä tuli tavattua, ja monta ihanaa jäi varmasti tapaamatta. Kiitos Satu, Outi, Satu ja tietenkin Annukka. Näinpä vilaukselta myös Katin ja Marian, mutta jutulle en nyt sitten päässytkään.


Aasit on vaan niin hauskan näköisiä


Ja heppaihmisille iloa uuteen viikkoon lähetän näiden heppamessukuvien myötä. Viikko sitten käytin neitiä ja hänen kaveriaan Tampereella Hevosmessuilla. Näin antihevosihmiselle messut eivät tarjonneet oikeastaan mitään muuta kuin lapsen ilon. Ja olihan mulla ystävätär seurana. Niin ja kävinpä Hirnuvillan kepparitehtaan edustajan Katin juttusilla :D Kiva oli jutustella Katin kanssa, kiitos ja terveisiä. Jos perheessä tai lähipiirissä on kepparihupsuja, käykää ehdottomasti kurkkaamassa instagramista @hirnuvilla.

Nyt kerätään voimia ensi viikonloppua varten, sillä silloin on vuorossa Tampereella Supermessut. Varsinainen messu-huhtikuu siis. 

Iloa ja valoa uuteen viikkoon ❤️

20 kommenttia:

 1. Ihanaa kukkaloistoja ja suloisia heppoja. Olisipa ollut kiva olla mukana, niin hauskalta tuo näytti!

  Valoa uuteen kevätviikkoon <3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ens keväänä tuut mukaan kevätmessuille haistelemaan kevättä ja kesää 😊

   Ihkuu viikkoa ❤️

   Poista
 2. Kivaa, että teillä oli onnistunut messureissu ja muutenkin sun viikonloppu vaikuttaa kaikinpuolin mukavalta :) Noi kukkakuvat ovat ihania!

  Ihanaa alkanutta viikkoa sulle Tuija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messureissu oli varsin onnistunut, vaikka harmikseni kaikki tapaamiset ei sitten onnistuneetkaan. Mutta aina tulee uusia mahdollisuuksia 😊

   Kivaa viikkoa Emma ❤️

   Poista
 3. Ihanat kukat!
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkaloistoa messuilta kyllä löytyi 😊

   Kivaa viikkoa Kaisa 😂

   Poista
 4. Upeat kukkakuvat! Mua välillä vähän harmittaa, kun en ole yhtään messuihminen. Paljon kivaa varmaan jää näkemättä, kun en jaksa yhtään sitä ryysistä ja tungosta, mitä messuilla aina on... Onneksi saa muiden blogeista kurkistella sentään kuvia :)

  Mukavaa alkanutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi messuilla on aina mahdollisuus pysähtyä skumppalasilliselle ;). Oli nytkin siinä ihan prioriteettilistan keulilla ;).

   Poista
  2. En mäkään aikaisemmin ollut messuihminen, mutta oikealla asenteella ja löysällä aikataululla se on ihan kivaa. Ja varsinkin hyvässä seurassa 😊

   Ja Annukan mainitsema skumppalasillinen tai kaks auttaa kummasti jaksamaan 🥂

   Kivaa viikkoa Tuula ❤️

   Poista
 5. Mahtavat kukkakuvat ♥ Huhtikuu on todella messuilukuu, eipä tarvii suunnitella mitä viikonloppuisin tekisi :D Kivaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon messuja osuu kyllä huhtikuulle, mutta onhan se ihan ymmärrettävää: ihmiset ehtivät vielä messuilla ennen pihakiireitä ja mökkikauden alkua. Seuraava suma onkin sitten syksyllä.

   Kivaa viikkoa Maiccu ❤️

   Poista
 6. Mulla jäi nyt tosiaan kuvasaldo pyöreään nollaan, mutta tulppaanikimppu terassin pöydällä ilahduttaa ja muistuttaa kivasta päivästä toivottavasti mahdollisimman pitkään.

  Kiitos vielä seurasta <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi seurasta. Ensi kerralla pitemmän kaavan mukaan, etenkin jos kelit on yhtä huikeat. Vähän harmitti lähteä kotiin 😊

   Kivaa viikkoa Annukka ❤️

   Poista
 7. Oli kyllä aivan ihanan värikkäät kevätmessut tänä vuonna. Ihanaa oli tavata sinut ja Annukka vihdoinkin livenä. Oltiin juuri sellaisia kuin meidän blogit ja juttu luisti heti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väriä kyllä piisaa näillä messuilla. Yksi messujen paras anti on bloggaajakamujen tapaaminen. Oli kyllä huikea nähdä ❤️

   Poista
 8. Hyvää viikkoa sinne kans! Puolessa välissä toki jo mennään. Mihin tää aika oikein aina juokseekin? Pian on taas jo kesä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi pian on KESÄ ❤️ Ja toivottavasti lämmin ja aurinkoinen kesä...

   Poista
 9. Ihania kukkakuvia ja suloisia heppoja! Varmasti ollut mukavat messut! Leppoisaa alkanutta viikkoa❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messut on kivoja, jopa noi heppamessut, vaikka en itse hevosista oiittaakaan 😊

   Poista

Kiitos, kun jaksoit kommentoida :). Kommenttisi ilahduttaa tosi paljon!