keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Linkit ja vinkit

Heippati hei!

Ajattelinpa tulla kertomaan teille, että Satulinna löytyy myös facebookista >klik<  sekä instagramista >klik<. Käykäähän klikkaamassa itsenne tykkääjiksi / seuraajiksi :)


Snapchatissa ja twitterissäkin Satulinna on, mutta niiden päivittäminen ja seuraaminen on vähän jäänyt. Snap ehkä siksi, kun suurin osa seuraamistani snäppääjistä on siirtynyt käyttämään vain instan mystorya. Ymmärrettäväähän se on, että täytyy tehdä valinta kahden samantapaisen median välillä, kun aika ei vaan riitä kaikkeen.Tässä samalla pyytelenkin teiltä vinkkejä niin omista kuin muidenkin kivoista instatileistä sekä myös blogeista. Jotenkin tuntuu, että blogilistani kaipaa täydennystä :) Laittakaahan vinkkejä kommenttikenttään, kiitos.

Mikäli kaipaat itsellesi kivoja blogeja lukulistalle, käyhän kurkkaamassa Nelkyplusblogit.fi sivusto. Ja vinkkaanpa tykkäämään myös Suomen 40+ blogien facebook sivusta.Ja laitetaanpas samalla vielä postaustoivekysely tähän. Mitä haluaisit lukea blogissani, laajempia kokonaisuuksia tai pienempia asioita? Laittakaahan kommenttiboksi soimaan niin sanotusti :D

12 kommenttia:

 1. En tiedä/muista että seuraatko jo Päivin blogia mut siis nimellä Muuttuvakotini, Päivi on ihana Lapin tyttö ja blogi yhtä ihana.

  VastaaPoista
 2. Tuo 40+blogit-linkki ei toiminut.En tiedä onko mun kännykässä vika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, ettei linkki toiminut. Nyt linkki on korjattu. Eli ollut vika sun kännykässä :)

   Poista
 3. Mua harmittaa kun en oo päässyt vieläkään tuonne 40+ blogeihin vaikka kriteerit täyttyy ja oon kaksi kertaa yrittänyt :( Sitä kautta kuitenkin seuraan monia ihania blogeja. Mulla ei oo ketään suosikkia ylitse muiden, kaikissa on jotakin ihanaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että kuitenkin seuraat 40+ blogilaisia <3 Monia kivoja blogeja löytyy, itsellänikään ei ole yhtä suosikkia ja luen lisäksi monenlaisia blogeja.

   Poista
 4. 40+ blogien lisäksi suosittelen Ilopilleri blogia. Postausideana olisi, lempipaikkasi kotona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilopilleri löytyy lukulistalta <3 Toivottavasti Taru ehtisi postailla vähän enemmän, mutta ymmärrän kyllä elämän kiireet.

   Kiitos Outi postausideasta, idea laitettu muistiin :)

   Poista
 5. Täytyykin käydä tykkäämässä sivujasi! :)

  VastaaPoista
 6. Minä kuulisin mielelläni muutaman luottoreseptisi :)

  Iloa loppuviikkoon muru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tuli ensin mieleen verenpainelääkeresepti ja astmalääkereseptit, mutta tuskin tarkoitit niitä :D Laitan postausidean muistiin. Meillä tosin syösään niin perussafkaa, etten tiedä onko noita reseptejä jaettavaksi. Eihän sitä koskaan tiedä...

   Poista

Kiitos, kun jaksoit kommentoida :). Kommenttisi ilahduttaa tosi paljon!