keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Habitare 2017

Habitare tuli ja Habitare meni. Viime vuoden Habitaren jälkeen omat odotukseni olivat ehkä hieman turhan korkealla, sillä se varsinainen WOW! jäi kokematta tänä vuonna. Mutta silti tapahtuma oli antoisa ja paljon kaikkea kaunista oli nähtävillä.

Sisustuksessa on nyt valloillaan värit, etenkin vihreä ja terrakotta. Materiaalista rottinki jatkaa suosiotaan. Paljon oli etukäteen hehkutettu MUJIn pop-up storea sekä Annon paluuta. MUJI oli itselleni ehkä hieman pettymys, tai sitten minulla ei vain ole tarvetta millekään. Ja väkisin en aio tarvetta keksiä. Annon osastolla oli paljon lämpimiä maanläheisen sävyisiä tekstiilejä. Ihan en vielä syttynyt täysillä, mutta makustelen hiljalleen. Annon maljakko saattaa mennä tilaukseen vielä aika piankin...

Ensimmäistä kertaa mukana oli myös Ikea. Ikean osasto pursui iloisia värejä, joita kuitenkin oli omaan makuuni liikaa. Mutta pääasiahan on, että messuilta löytyy jokaiselle jotakin. Hakolan uutuussohva Toby vihreän samettisena oli ihana istua, kuten muutkin Hakolan sohvat, mutta materiaali ja väri ei kolahtanut. Mutta enpä tässä höpise messuista tämän enempää, sillä olette varmasti lukeneet jo useamman postauksen aiheesta. Laitettakoon vain kuvia eetteriin tulevia vuosia varten. Jostain syystä suurin osa kuvistani oli vähän väärän värisiä, oli ilmeisesti asetukset jossain kohtaa menneet vähän pieleen, joten siksi vähän suppea kuvasato.
23 kommenttia:

 1. Minähän en ollut habitaressa, mutta sen haluan sanoa, että Annon paluusta olen happy, koska heillä oli oikeasti hinta-laatusuhteeltaan mainioita tuotteita.

  Muiskuja päivään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annolla on kyllä juurikin hinta-laatusuhteeltaan oivia tuotteita, ja monesti todella kivan näköisiäkin.

   Aurinkoa päivääsi muru <3

   Poista
 2. Onneksi edes blogeissa pääsee katsomaan kuvia Habitaresta. Ensi vuonna olisi kiva itsekin päästä paikalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kyllä blogeissa on Habitaresta, mutta kiva juurikin heille, jotka eivät pääse paikan päälle. Toivottavasti ensi vuonna pääset livenä näkemään :)

   Poista
 3. Tuo suutarinpöydän pintaa Annon osastolla kävin hivelemässä.;) Muutenkin tykkäsin osaston tuomasta fiiliksestä, vaikka tosiaan maljakko lienee ainoa esine, joka meillekin tulee valikoimasta kotiutamaan.:)
  Tosi kaunis tuo sisustustakka pöydän keskellä. Oliko tämä Oblik-blogin Jutan käsialaa, tiedätkö? Mulla oli kyllä siltä osastolta kuva, mutta aika tavalla seinän tekstiä ja valaisimia kuvasin ja tuo pöytä on jäänyt huomaamatta. Varmaan siinä oli väkeä edessä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti Annolla on paljon kivoja juttuja, mutta kun en itse oikein tarvitse mitään. Ja jos jotain "tarvitsen", haluan että se on just eikä melkein. Nyt on niin paljon mennyt kiertoon sellaista melkein miellyttävää, pakko muuttaa ostotapojaan :)

   En kyllä tiedä, oliko Oblikin Jutan suunnittelema piste. Pöydän ympärillä riitti väkeä ja jotenkin olin tuossa kohtaa jotenkin vielä niin alkumetreillä messujen suhteen, että olin jotenkin ihan pyörällä päästäni :D

   Poista
 4. Annoa hehkutan minäkin Tarun tavoin. Totuin niin Annon tuotteisiin kun äitini kanssa käytiin niitä hypistelemässä aina Kodin1:ssä :)
  Minä olin parin viime vuoden aikana vähän pettynyt messuihin ja jätin ne nyt suosiolla väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anno on kyllä kiva kaiken kansan tuoteperhe. Toivottavasti sen ihmiset nyt Hobby Hallista löytävät. Viime vuonna oli mielestäni oikeinkin kivat messut, ehkä juuri siksi odotukset olivat vähän turhan korkealla. Ei nämäkään messut varsinaisesti pettymys ollut, mutta sitä ihan mahtavinta elämystä ei tullut.

   Poista
 5. No mulla oli kanssa kovat odotukset ennakkoon paljon hehkutetun Mujin osaston suhteen, mutta oli jotenkin enimmäkseen sellasta ihan tusinatavaraa, mitä vois löytää ihan yhtä hyvin vaikka Clasulta. Tai sitten oli vaan liian siivoustarvikepainotteista mulle :).

  Ikean kattauksesta tykkäsin, mutta osasto jäi kyllä muuten katsastamatta. Ja Annon esillepano oli mun mielestä nätti, mutta nyt kun sitä on jälkikäteen nähnyt vähän joka tuutissa, niin on se suurin hohto siitä tavallaan mennyt. Mutta silti olen iloinen, että Anno is back, koska etenkin maljakot on niin kauniita. En vaan voi hankkia enää yhtään lisää, kun on jo ennestään muutama ja vievät niin paljon tilaa (kaapissa..).  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PS. Piti oikein tarkistaa, että tulinko oikeaan paikkaan, kun oli Satulinnassa ilme niin muuttunut. Kivan simppeli <3

   Poista
  2. Kovin oli meillä samanlaiset tunteet niin MUJIsta kuin Annosta, ja jopa Ikeasta. Mulla oli kuva Ikean kattauksesta, mutta se oli ihmismassan takia epäonnistunut. Meille maljakoita mahtuu, sillä aina joku hajoaa, onneksi vain niitä halpisversioita :)

   Satulinnan ilme on muuttunut jo kesällä, mutta ihan kiva jos tykkäät :D

   Poista
  3. Taidan sitten olla vielä pahemmin dementoitunut kuin luulin :D. Siis jos ei muisti edes kesään asti riitä...

   Ja huomasin Tainan ja sun pöytäkeskustelun. Jutan suunnittelema osasto oli se, jossa oli se keskeltä pyörivä pyöreä pöytä. En nyt muista nimeä.. Mutta Jutalla oli siitä omassa blogissa kuva.
   Ja siis voi olla, että oli suunnitellut muutakin, mutta sen ainakin.

   Mutta ei näistä mun jorinoista tartte sen enempää välittää, koska sulla on siellä varmaankin laukkujen pakkaus meneillään.
   Iloista reissua vielä kertaalleen <3

   Poista
  4. En nyt puhuisi vielä dementoitumisesta 😂

   Enpä tainnut huumata sitä pyörivää pöytää ollenkaan. Olikohan se juuri se pöytä, jota Pepi etsi, ei vaan löytynyt.

   Ja jorise Annukka ihan niin paljon kuin haluat. Ei haittaa mua 😊 Laukut on pakattu, nyt vaan poltellaan jäitä 🌴☀️

   Poista
 6. Tuota Annoa olisin halunnut päästä livenä katsomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Livenähän on kivempi kaikkea hiplata, siksi on vähän harmi, että Annoa saa vain Hobby Hallista.

   Muiskuja päivääsi muru <3

   Poista
 7. Itse en messuille tänä vuonna päässyt, joten on mukava lukea ja katsoa muiden postauksia. Värejä tosiaan on tuntunut tänä vuonna olleen, ihan eivät ainakaan vielä minuun iske. Tai, no maanläheisetvärit kyllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itse aika hidas lämpiämään muutoksille eli tässä tapauksessa kaikille noille väreille. Kun tulee jo uusi villitys, meillä alkaa olemaan värejä, tai sitten ei. Ehkä tähän ikään mennessä täytyy tunnustaa, että raamit täytyy pitää vaaleina, tuodaan väriä sitten vaikka tyynyillä.

   Poista
 8. Kiva katsella messukuvia, kun itse en päässyt messuille. Kaunista on ja niin kauniita värejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ensi vuonna pääset mukaan messuille toteamaan kaikki ihanuudet livenä :)

   Poista
 9. Nyt pysähdyin ihan kokonaan tuo ihanan harmaan säkkituolin ja rahin kohdalle.Olisi sopivaa kangastakin,nyt kaavaa etsimään:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terassi-lehden osastolta oli nuo vettäkin kestvät ulkokalusteet. Ihanan houkuttelevat 😊

   Poista
 10. Oma perhe, yhdessä olo ja ystävät veivät voiton koko messuista, vaikka alkuun mietin josko menisin. Rehellisesti sanottuna, en ollut edes menossa, mutta sain pari lippua.... Annoin oman lippuni Tainalle.
  En ole niin sisutuksellinen ihminen, että messuilla kävisin ;)

  Mukavaa matkaa, nauttikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perhe ja ystävät ovat hyvä syy kotoiluun. Aina ei vain ehdi joka paikkaan. Vaikka ei niin sisustuksellinen olekaan, saattaa messuilta silti tarttua kivoja ideoita mukaan. Mutta ehkä joku toinen kerta sitten :)

   Poista

Kiitos, kun jaksoit kommentoida :). Kommenttisi ilahduttaa tosi paljon!