lauantai 30. syyskuuta 2017

Bårta bra, men hemma bäst

Kuka ääliö tuollaisenkin lausahduksen on keksinyt? Nyt ei vaan tunnu siltä.Hola vaan kaikille!

Perjantai-iltana kotiuduimme reissusta ja kyllä on tämä ensimmäinen aamu kotona ottanut koville. Vaikka koti onkin kiva ja karvakamut nyt täällä meidän kanssa, sitä aurinkoa ja lämpöä vaan jäi kaipaamaan niin tosissaan. Palailen reissukuulumisiin ajan kanssa, samoin kaikkiin kommentteihin, joita olette lomamme aikana jättäneet. Kiitos niistä. Olen laiskasti kommentoinut myös teidän postauksia, mutta palaan niihinkin ajan kanssa. Loma oli aikas lailla somevapaa, tekemistä ja tekemättä olemista oli niin paljon. Nyt on luvassa pyykinpesua, ruokakaupassa käymistä ja totuttelemista taas vähän pimeämpään, harmaampaan ja kylmempään ilmastoon.

Palaillaan pikapuoliin <3

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sitä kyllä kaipaan minäkin, edelleen. Ei oikein tämä lokakuun alku innosta mihinkään. Toivottavasti saadaan vielä kuulaita kauniita syyspäiviä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Outi <3 Vaikka kotona on kivaa ja ihanaa, mieli kaipaa nyt vain enemmän tuonne aurinkoon ja lämpöön.

   Poista
 3. Paluu arkeen tapahtuu kyllä nopeasti. Viikko oltu kotona ja etelän lämpö enää iholla rusketuksena muisto vain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, kunpa vain saisikin vähän pitkitettyä tuota lomafiilistä. Onneksi sentään rusketus ja muistot ja odotukset seuraavasta reissusta :)

   Poista
 4. Onhan se ikävä päättää ihana lomareissu ja tulla kylmään Suomeen.
  Sanopa hyvä vinkki minne kannattee mennä huhtikuussa? Missä olisi silloin jo lämmintä mutta ei se matka tietenkään saa maksaa 5tonnia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se ikävää, mutta onneksi on muistot ja uudet reissut :)

   Mä oon niin huono antamaan vinkkejä, ei olla käyty huhtikuussa kuin Lontoossa. Täytyypä tutkailla minne mä teidän perheen lähettäisin...

   Poista
 5. Tervetuloa kotiin ja kyllä se haikeus siitä, vaikka en ole varma, kohta kun puista vielä lehdet putoaa ja koittaa marraskuu, huoh. Mutta ihanaa, että oli kiva loma. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3 Kyllä tämä tästä, kunhan arki lähtee täydellä teholla rullaamaan. Onneksi oli kiva loma, ja roppakaupalla ihania muistoja ja uusia ihania tuttavuuksia :)

   Poista
 6. Itse en myös ymmärrä tuota lausetta, kotiinpaluu on aina ihan myrkkyä ja mieli maassa itselläni. Toivottavasti arki on jo lähtenyt luistamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa alkaa arki rullata, mutta kyllä mieli ja sydän kaipaa niin aurinkoon :)

   Poista

Kiitos, kun jaksoit kommentoida :). Kommenttisi ilahduttaa tosi paljon!