keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

When life gives you lemons, make lemonade

Taas on sattunut ja tapahtunut! Jos jotain ikävääkin, niin onneksi myös kivoja asioita. Ja jälleen kerran kivat asiat peittoavat ikävät asiat, vaikka hetkellisesti nuo ikävät asiat nostattavatkin sellaisen sarven otsalohkoon.
Aloitetaan mukavilla jutuilla, jotta saadaan tähän alkuun vähän kivempia kuvia :) Neiti on tämän viikon ratsastusleirillä. Kaikki on mennyt hienosti, vaikka sunnuntai-iltana leirille meno vähän jännittikin. Tallilla tapahtunutta tähän mennessä: kaksi päivää ja kaksi syntynyttä yllätysvarsaa, karanneita hevosia, pudonneita ratsastajia eli kakkua tiedossa tuleville tunneille, yksi lopetettu sairas hevonen. Ja neiti on niin onnessaan. Juuri tuossa soitteli eikä mitään muuta ollut mielessä kuin hepat. Mutta niinhän sen kuuluu mennäkin.Ikävänä asiana (instan seuraajat jo tietävätkin), mun auto meni rikki. Juu, taas jotain ongelmaa auton kanssa. On meinaan eka kerta kun on auton kanssa tankin tai pissapojan tyhjenemistä suurempia ongelmia. Mutta nou hätä, onneksi oli vakuutus ja hinausauto kävi hakemassa auton. Auto on jo kunnossa. Ihanaa, että maailmasta löytyy avuliaita ammatti-ihmisiä, jotka ylitöinään auttavat hädässä olevia.

Niin ja hajosihan mulla sellaiset muoviset ruokapöydän punostabletit pesukoneeseen, sotku oli aikas mahtava. Mutta kone on putsattu ja valmiina vastaanottamaan vähän kestävämpiä pyykkejä :)

Onneksi ei siis mitään vakavaa ja kuten sanottu, iloiset asiat päihittävät ikävät asiat. Ihanaa keskiviikkoa, minä taidan ottaa tämän illan ihan tv:n tuijottamislinjalla <3

20 kommenttia:

 1. Kiva blogi😊sattuu ja tapahtuu.Mukavaa keskiviikko-iltaa🌼

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina 😊 Nyt vois alkaa tapahtua vaikka niitä kivoja asioita esim. matkija tms...

   Poista
 2. Elämänmakuista, se että sattuu ja tapahtuu :)Harmi tietenkin nuo kurjat jutut mutta onneks tosiaan on vakuutus ja auto taas sulla kunnossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämänmakuista tosiaan. Ehkä nämä ikävät asiat on hyvä hoitaa kerralla pois päiväjärjestyksestä, voi taas keskittyä nauttimiseen 😊

   Poista
 3. Meille sattui ihan sama, nimittäin se että autosta meni jokin hihna melkein poikki ja moottorista alkoi kuulua sen verran pahaa ääntä ettei uskallettu ajaa enää metriäkään. Hinausauto vei korjaamoon ja meidänkin vakuutus korvasi tuon hinauksen, mutta pienehkö korjauslasku tuli maksettavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienellä laskulla tästäkin selvittiin, onneksi. Jos olisin yrittänyt päästä autolla kotiin, voisi lasku olla uuden auton suuruinen 😊

   Poista
 4. Välillä noita harmeja pukkaa. Onneksi ilojakin. Mukavaa viikkoa, Tuija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi elämässänon kuitenkin enemmän niitä mukavia asioita 😊

   Poista
 5. Enemmän onneksi kivaa kuin ikävää on tapahtunut. Ihanan nopeasti sait autonkin takaisin.
  Mukavaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjaus oli kyllä ennätysnopea, kiitos siitä tutulle asentajalle 😊

   Poista
 6. Harmillinen juttu tuo auto mutta onneksi makoisaa sitruunamehuakin löytyy ;)

  Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on herkullista sitruunamehua ja ihanat ystävät, ei harmita enää yhtään ❤️

   Poista
 7. Voi räkä...just ajattelin tuota otsikkoa yksi päivä kun oikein taas otti otsalohkoon kaikki tapahtumat ja tapahtumatta jäämiset :)
  No niistäkin selvitty ihan vain pienten mukavien asioiden voimalla <3
  Parempia päiviä ja kyllä heppaleirit ovat mahtavia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asennoitumiskysymys, että antaa niille pienille iloille suuremman vallan kuin kaikille harmeille 😊 Heppaleirillä tuntuu olevan tosi kivaa.

   Poista
 8. Välillä sattuu ja tapahtuu.Itsellä paloi käsi viime viikonloppuna ja samana päivänä lohkesi hammas.Onneksi sulla omi tuo vakuutus autossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, eihän tuo autoharmitus ole mitään palovammojen ja lohkenneiden hampaiden rinnalla 😱 Hammasjutut on aina tosi inhottavia. Tsemppiä Aikku 😊

   Poista
 9. Voin vaan kuvitella miten innoissaan tyttäresi on, noista jää ihania muistoja aikuusiällekin. Harmitus tuo auto hommeli, ne eivät oo mitään halpaa huvia, mutta onneksi se on jo kunnossa, btw ootko koskaan pessyt paperinenäliina pakettia mustien vaatteiden kera...... ei hitsit silloin meni hermot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leiristä jää varmasti huikeat muistot, ja ehkä jopa uusia ystävyyksiäkin. Nessupakettia en ole pessyt, yksittäisiä nenäliinoja kyllä, joten voin kyllä kuvitella sotkun. Ja vielä mustat vaatteet, iiks! Varmasti meni hermot 😊

   Poista
 10. Autohommat ovat aina harmillisia, etenkin jos pitäisi päästä juuri silloin kulkemaankin sillä autolla. Veikkaa, että pyykkisotkussa voitan sinut. Meillä oli kerran lipsahtanut täyteen koneeseen yksi käyttämätön kertakäyttövaippa, jonka imukykyinen sisältö oli sitten kiinnittynyt pyykkiin :)

  Parempaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli auto kaksi vuotta lähes tyhjän panttina, ja nyt kun sitä tarviin, haavereita sattuu. Onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin.
   Voi ei, vaippa pesukoneessa 😱. Onneksi ei oo sattunut omalle kohdalle.

   Poista

Kiitos, kun jaksoit kommentoida :). Kommenttisi ilahduttaa tosi paljon!