maanantai 24. heinäkuuta 2017

Arkikuva 29/52

einäkuu vilistää jo kohti loppuaan, mutta itsestäni tuntuu, ettei kesä ole vielä edes kunnolla alkanut. Onneksi kuitenkin aurinko on paistanut, vakka hellelukemiin ei olekaan päästy. Mennyt viikko oli jotenkin nihkeän nahkea, ei oikein saanut mitään aikaiseksi. Ehkä pilvisillä päivillä on suora yhteys mieleen. Siksipä iloa on yritetty hakea työpäiviin ja muutenkin kivoista latttarirytmeistä. Viikon arkikuva onkin tällä kertaa musiikkivideo eli tämän kesän soitetuin tanssibiisi <3 Toivottavasti tästä tarttuu teihin jokaiseen myös hieman kesäiloa, olkoot kelit mitä tahansa.Asuntomessureissu tuli tehtyä alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen kahdestaan ukkokullan kanssa. Samalla käytiin kurkkaamassa ystäväni ja hänen puolisonsa uutta kesäpaikkaa. Olipa kiva tuollainen pikapyrähdys, kun kerran satuttiin ohi ajelemaan keskisessä Suomessa. Asuntomessuilta tulossa oma postauksensa. Pitää ensin saada kuvat ja ajatukset jäsenneltyä järkevämpään muotoon. Tällä hetkellä vallalla on sellainen suloinen sekamelska kaikkea kaunista ja vähän sellaisia erilaisempiakin ratkaisuja...

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille <3

13 kommenttia:

 1. Kiva biisi ja mikä video 👍👍👍

  On nämä kesäkelit kyllä ihan hanurista, mutta on se loma kuitenkin ollut ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, oli tullut jostain syystä väärä video 😳 Moka korjattu!

   Kelit on kyllä ihan jostain syvältä. Alkukesän jälkeen meillä ei ole satanut mitenkään älyttömästi, mutta pilvistä ja viileää on riittänyt enemmän kuin omiksi tarpeiksi.

   Poista
 2. Kesää on täälläkin odoteltu ja ei voi kuin todeta,että ei oikein ole kesää ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehtiihän tuo kesä vielä tulla, mutta harmittaa koululaisten puolesta 😕

   Poista
 3. Uskaltaiskohan sitä käydä asuntomessuilla vai kuinkahan paha alemuuden kompleksi mulla omasta kodista siellä iskisi. No onneksi täältä on ihan liian pitkä matka sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä uskaltaa 😊 Onhan ne hienoja, mutta lainatavaroillahan ne on sisutettu. Ja jos lähtee samalla asenteella kuin me "kunhan katsellaan" ja "sisustusideoita hakemassa", kaikki menee ok.

   Poista
 4. tuo videon koira on kuin meidän Helmi <3
  Kesä karkaa taas ilman että edes alkaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tullut väärä video *nolottaa*

   Ehkä ne kesäpäivät sieltä vielä tulee, EHKÄ?

   Poista
 5. Tuo biisi on kyllä soinut koko kesän radiossa :)Kesä taas...no ei oikeastaan edes ehtinyt tulla ja nyt jo Jaakko heittänyt kylmän kiven. Niisk.

  VastaaPoista
 6. Sään puolesta ei tosiaan ole ollut hääppönen kesä, mutta jostain syystä se ei ole mua VIELÄ kovin paljoa haitannut. Mutta jos helle alkaa, kun työt alkaa, niin sitten ottaa pattiin. Olen uinut jo monen monta kertaa, vaikka joinain kesinä olen heittänyt talviturkin vasta elokuussa.:D
  Tuo biisi on kyllä hyvä, ja saa tanssijalan vipattamaan...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän kyllä, että elokuussa alkava helle harmittaisi. Harmittaisi se itseänikin koululaisten puolesta.

   Poista
 7. Despacito on vaan NIIN hyvä!!!
  Mulla viime viikko oli yli kiva, mutta tällä viikolla meinaa vähän jotenkin askel painaa. Ehkä ens viikolla taas luistaa :)
  Tsemppiä!

  VastaaPoista

Kiitos, kun jaksoit kommentoida :). Kommenttisi ilahduttaa tosi paljon!