torstai 22. kesäkuuta 2017

Mansessa nääs

Ennen juhannuksen viettoon siirtymistä on hyvä hetki palata viime viikonlopun huippukivoihin fiiliksiin. En mitenkään osaa sanoin kuvailla, kuinka upea kokemus oli tavata neljä ihanaa naista ensimmäistä kertaa. Tokihan blogiystäviä olemme olleet jo pitempään, ja Nannin kanssa viestitelleet pitemmän aikaa ja Tuulankin kanssa muutama viesti vaihdettu. Mikäli sinulle tarjoutuu tilaisuus tavata bloggaajakollegoita, tartu tilaisuuteen! Jos ei muuten tunnu tulevan tilaisuutta, järjestä itse tapaaminen :)

Ihana viikonloppu alkoi perjantai-iltana, kun Suortuva-blogin Nanni saapui Tampereelle. Suuntasimme iltapalalle Naughty Brgr:iin ja siitä sitten meille. Ilta meni pitkälle yön puolelle, ennen kuin painuimme pehkuihin. Niin paljon oli juteltavaa.

Lauantai valkeni aurinkoisena ja lämpöisenä, joten terassiaamupalan nautittuamme matkasimme Tampereelle. Tampereella ensimmäinen kohteemme oli Solo Sokos Hotel Tornin MORO SKY BAR 25. kerroksessa. Sky Barissa tapasimme Tainan, Sadun ja Tuulan. Alkudrinksut ja maisemien ihailua hetki, ja eiku Mansen katuja tallaamaan. Tämä meidän päivä tuntui painottuvan enemmän ja vähemmän syömiseen ja juomiseen, mutta samalla ihailimme kesäistä Tamperetta ja vaihdoimme kuulumisia. Päivän ohjelmaan kuului mm. Radisson Blu Grand Hotel Tammerin ravintola Trattorian terassilla nautittu salaattilounas, Tallipihan tunnelmallinen kahvila sekä tietenkin Pyynikin näkötorni ja sen herkulliset munkit. Ehdittiin piipahtaa myös mutka meidän mökillä, jossa Anniina pääsi mönkijäajelulle innokkaan kuljettajan kanssa. Sunnuntai olikin pyhitetty shoppailulle, ja mukavia ostoksia ainakin joku sai tehtyä :) Ja tietenkin syötiin kiinalaisessa sekä herkuteltiin Fazerin kahvilassa.

Aivan mieletön tunne tulee tätä kirjoittaessa pintaan tuosta viikonlopusta, aivan kuten toukokuisesta aikuisbloggaajien Tampere-päivästäkin. Ihana jutella samanhenkisten ihmisten kanssa bloggaamisesta ja saada mahdollisesti vähän vinkkejä itse bloggaamiseen kuin uusista kivoista blogeista. Ihan parhautta on vielä tällä iällä saada uusia ystäviä, sillä ystäviähän me olemme. Ja huikeaa on huomata muiden innostus omasta kotikaupungistani (juu, Tampere on edelleen kotikaupunkini, sillä olen siellä syntynyt ja asunut elämäni ensimmäiset 36 vuotta). Sitä jotenkin on sokeutunut kaikelle, mitä ympärillään näkee tämän tästä. Mutta nyt kun näiden ulkopaikkakuntalaisten kommentteja ja ihailuja kuunteli, omatkin silmät avautuivat Tampereen kauneudelle ihan uudella tavalla.

Kiitos vielä ihanasta viikonlopusta ihanat daamit: Anniina, Tuula, Taina ja Satu <3
Olette ajatuksissani <3
ps. viikonloppu oli täysin omakustanteinen18 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ja teksti, ilo ja hyvä fiilis välittyi tänne saakka. Ihanaa, että voi löytää sydänystävän blogien kautta.

  Ihanaa jussia upeus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru <3 Ihana on ollut löytää myös sinut. Kunpa vain pääsisimme pian ajan kanssa juttelemaan :)

   Poista
 2. Just niin parasta <3. Se tunne on sellanen, että ihan sydämessä läikehtii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin, sydämessä läikehtii. Ilo on ollut tutustua myös sinuun. Ja seuraavaan Tampere miitinkiin kutsun myös sinut <3

   Poista
 3. jOs kirjoittaessa nousi tunteen pintaan, niin kyllä lukiessakin! Ainakin hymyilyttää :) Jo ihan tosi, jos ei muuten tapaa muita bloggareita, niin sitten järjestää tilaisuuden! Kannattattaa ihan varmasti <3
  Nautinnollista Juhannusta Tuija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen on oman onnensa seppä sanotaan eli joskus kannattaa itse olla aktiivinen, että kivoja asioita tapahtuu. Kuten nytkin tuli todistettua, todellakin kannattaa <3

   Poista
 4. Kiitos muru vielä kerran kutsusta Tampereelle ja teille. Kiitos mielettömän ihanasta viikonlopusta ❤️😍 ihanaa juhannusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pian uudestaan pikkuladyjen kanssa, joka Tampereella tai Oulussa <3

   Poista
 5. Fiilis välittyi tänne💟sitä minäkin toivon näin uutena bloggaajana että joskus voisin tavata näitä ihmisiä ihan livenä.Kaunista Juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä tilaisuuksia varmasti tulee ennen pitkää. Kannataa vain olla itse aktiivinen <3

   Poista
 6. Mulla on yhä edelleen niin hyvä mieli siitä, että tapasin sut ja kaikki muut :) Kannatti todellakin lähteä pois tutuista ympyröistä ja viettää aikaa ihanien naisten kanssa.

  Ihania juhannustunnelmia sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, että ehdit seuraan. Ja otetaan vaikka oma mini-kokoontuminen joku päivä ihan ilman suunnitelmia, vaikka ihan herkutellen kahvilassa <3

   Poista
 7. Oli mahtava viikonloppu ja niin hienoa saada uusia ystäviä vielä aikuisena!<3 Kiitos vielä Tuija emännöinnistä ja oppaana toimimisessa! Sulla on ihana kotikaupunki.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina mukana olosta <3 Hirveästi tuossa nyt ollut emännöimistä tai oppaana oloa, kunhan mentiin minne nenä näytti (ja suu ja maha veti :D)

   Poista
 8. Kuulostaa ihan huippu kivalta viikonlopulta. Blogikamut on ihan parhautta!

  VastaaPoista
 9. Teillä on selvästikin ollut kiva viikonloppu! Keski-ikäisenä ei enää samalla tavallan tule uusia ystäviä kuin nuorempana, joten jokainen vanhemmalla iällä solmittu ystävyys on kuin harvinainen helmi.

  Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 10. Blogiystävyys on ihan huippujuttu ja sellainen ihan paras puoli bloggaamisessa, mitä ei edes ennen blogin perustamista osannut ennakoida. <3 Ihanaa kun Nanni ja sinä olette ystäviä, kaksi niin kivaa naista. Aurinkoa viikkoon Tuija <3

  VastaaPoista
 11. Kuulostaa todella kivalta! <3 Ja kivan ilmankin saitte!

  VastaaPoista

Kiitos, kun jaksoit kommentoida :). Kommenttisi ilahduttaa tosi paljon!