sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Arkikuva 23/52Niin on taas yksi viikko lopuillaan, ja uusi viikko alkamaisillaan. Tämä viikko on mennyt suht rauhallisesti: "asumuseromme" jatkuu, neiti lomailee papalla, saimme viettää hieman kahdenkeskistä aikaa viikonloppuna ja kaiken keskellä olen katsellut kirpparikamoja kasaan. Kuvassa osa kirpparitavaroista odottamassa hinnoittelua, jonka sain tänään tehtyä.Varasin viikoksi pöydän lähikirppikseltä, sillä tuota ns. turhaa tavaraa vain tursuaa joka paikasta ja saa allekirjoittaneen raivon partaalle. Toivottavasti saan tavaroita mahdollisimman paljon myytyä, ettei tarvitsisi enää uutta sijoituspaikkaa miettiä. Olen kyllä hinnoitellut tuotteet mielestäni todella halvoiksi, hintojen ollessa pääasiallisesti 0,50 - 5 eur, muutama vähän kalliimpi esine siellä on mukana. Kallein on Hipanema rannekoru, josta pyydän 25 euroa, mahtaako olla liian paljon? Olen siitä kuitenkin itse maksanut enemmän aikanaan... No, vielähän tuota hintaa ehtii tarkistaa.

Kirpparirahat menee matkakassaan, johon laitamme myös mm. pullonpalautusrahat. Myyn jonkin verran tavaraa myös paikallisella fb-kirppiksellä, lähinnä isompia tavaroita. Yhden maton sain viikolla laitettua eteenpäin, yksi arkku odottaa noutajaansa. Liian kauan en yleensä viitsi tuolla netissä myytäviä roikottaa: jos ei mene kaupaksi, laitan kiertoon jollain toisella tavalla tai sitten keksin uusiokäyttöä.

Mitenkäs teidän kesäinen viikko on mennyt? Joko joku lomailee?


26 kommenttia:

 1. ai onko viikko ollut kesäinen? Kun on pitkiä päiviä töissä ja puoli horroksesssa kulkee matkat, niin kaikki on yhtä sumua...tänään ainoa vapaa kahteen viikkoon ja sekin meni sukuloidessa..kaikki vähäinen aika kotona taas menee huushollia hoitaessa. Kirppistavaraa löytyisi täälltäkin, mutta mistähän löytyisi aika sen hoitamiseen?
  Loma...vielä 4 viikko pitää jaksaa odottaa:)
  Mukavaa alkavaa vikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän olit Satu nopea :) Kyllä mun mielestä viikko oli kesäinen, vaikka itsekin päivät töissä. Ehkä sen lähinnä huomaa omasta pukeutumisesta, kun uskaltaa jo laittaa vähän kesäisempää päälle. Ja ilta-aurinko häiritsee telkkarin katselua :D
   Mukavaa alkavaa viikkoa! Jaksaa, jaksaa, loma on edessä <3

   Poista
 2. 9 päivää töitä jäljellä, sitten pääsee lomailemaan.
  Kuulostaa kyllä ihan reiluilta hinnoilta. Hirmuisen halvalla pitää nykyään myydä, että saa kamaa liikkumaan.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa sinulle Tuija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on sitten loppurutistukset edessä ennen lomaa :)

   Omastakin mielestä hinnat on ihan reiluja. Jotenkin tuntuu, että monet eivät suostu maksamaan kirppareilla tavaroista yhtään mitään, mutta toisaalta pyytävät itse hirmuisia summia ihan romusta. Itselläni on tarkoitus päästä turhasta tavarasta eroon pientä korvausta vastaa, rikastua en tällä aio :)

   Ihanaa uutta viikkoa Outi <3

   Poista
 3. Tuo on kiva tapa kerätä matkakassaa, meillä on myös tapana kierrättää ja nytkin kassillinen menossa kiertoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin sitä huomaa tienanneensa hieman ylimääräistä, kun kaikki ei mene saman tien käyttöön. Kierrättäminen on kyllä hyvä juttu. AInoa on se välivaihe, kun pitäisi olla tila kierrätykseen meneville tavaroille, ettei kertyisi tuollaisia ihme kasoja nurkkiin :)

   Kivaa viikkoa Maiccu <3

   Poista
 4. Lomalla ollaan jo oltu viikon verran.Terkut vaan Miamista.Täällä on tänään ollut oikein hellepäivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän voisin olla kateellinen :) Mutta hauskaa lomaa sinne rapakon taakse Aikkua <3

   Poista
 5. Kyllä luulisi että noilla hinnoilla tavarat menevät kaupaksi - pidän peukkuja!
  Mun pitäisi myös mennä kirppistelemään, täällä tosin menee monet kirppikset juhannuksesta kiinni....
  Ihanaa kesäviikkoa muru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tyhmää, jos kirppikset menee kesäksi kiinni. Silloinhan ihmisillä olisi aikaa kierrellä ja myydä. Tosin ymmärrän myös, että monet eivät todellakaan kesällä tee muuta kuin lomaile :) Toivotaan, että saan hyvin matkakassaa kartutettua.

   Kivaa viikkoa ihanuus <3

   Poista
 6. Nostan hattua reippaudellesi. Minulla se kirpparikasa kasvaa kasvamistaan :( Olen henkisesti musertunut sen alle, enkä ole saanut mitään tehtyä sille. Ajattelin, että elokuussa loman voimin pistän lasten kamaa jotenkin kiertoon ihan urakalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun voisin tulla pelastamaan sut sieltä kirppiskasan alta :) Meillä on niin vähän tilaa, että tavaroista on vaan pakko hankkiutua nopeasti eroon. Lisäksi vielä yksi suuri syy on se, etten kestä kasoja nurkissa enkä ahtautta. Elokuussa on varmasti hyvä aika laittaa tavaraa kiertoon :D

   Poista
 7. Sama urakka olisi minullakin edessä, eli kaikesta ylimääräisestä pitäisi päästä eroon. Olen samaa mieltä tuon hinnoittelun suhteen eli edulliset hinnat laitan myös, että tavara menee kaupaksi. Joskus törmää kirppiksellä liian suolaisiin hintoihin tavaran laatuun nähden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yleensä halvennan tuotteita aika pian, jos tuntuu, ettei tavara kulje. Kun en millään haluaisi tuoda niitä tavaroita enää kotiin. Joillakin on vinksahtanut ajatus, että kirppismyynnillä pitäisi rikastua, korkeintaan sillä tienataan vähän taskurahaa, tai kuten meillä, kartutetaan matkakassaa. Tsemppiä urakkaan Johanna :)

   Poista
 8. Mullakin oli kirppispöytä varattuna jo joskus maaliskuun puolivälissä ja silloin arvelivat, että sellaset kolmisen viikkoa on jonoa, mutta vierähtikin 7 viikkoa, kun eka pöytä vapautui, eikähän mua silloin enää kiinnostanut yhtään :). Eli turhaa tavaraa ja erityisesti vaatetta löytyy täältäkin nurkista, mutta en ole jaksanut/ehtinyt/viitsinyt tehdä niille mitään muuta kuin tuskailla kaiken olemassaoloa..

  Lomaan olis vielä sellaset 7 viikkoa aikaa, joten ei ihan just ole näköpiirissä :). Loman tarpeessa kyllä olisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä kirppispöytä pitää saada heti, kun on fiilis kohdillaan. Mulla onneksi oli onni saada pöytä suunnitellulla aikataululla. Tosin olisin voinut ottaa aikaisemminkin, mutta en vain ehtinyt varaamaan pöytää riittävän ajoissa ja kun pitää aina ottaa huomioon kaikki muut elämän menot, että ehtii varmasti iltasella käydä siivoamassa pöytänsä. Kyllä se inspis sulle tulee taas jossain kohtaa, ja teet ihan jäätävän myynnin, kuten aikaisemminkin :)

   No on sullakin lomaan vielä aikaa, joten tsemppiä toivotan <3

   Poista
 9. Minullakin on ollut mielessä kodin siivousta tavaroista, mutta ei vaan pysty, eikä kykene :) Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus jotkut asiat ovat vaan liian työläitä. Mutta kyllä se oikea muudi tulee sullekin joskus, jos on tullakseen :)

   Poista
 10. Karsimista kaipaisi meidänkin nurkat ihan rankalla kädellä. Pitäisi alkaa kaappi ja hylly kerrallaan perata. Samoin pitäisi järkätä lisää säilytystilaa. Varsinkin kenkien osalta meillä on ihan katastrofaalinen tilanne ja eteinen tursuilee kenkäröykkiöitä, yök. Ehkä kesälomalla viimeistään suuntaan Ikeaan ja vietän jonkin iltapäivän kooten kenkäkaappipalapeliä :D

  Kivaa viikkoa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun tilat on mitä on, karsintaa on suoritettava, välillä rankallakin kädellä. Mutta kun on niin paljon niitä muitakin hommia to do-listalla. Meillä pitäisi aloittaa remontti, tehdä kukkapenkkiä yms. pihalle jne. Mutta ei oikein hommat etene kotona, kun ukkeli asustaa mökillä. Mutta onneksi hän kuitenkin on siellä reippaana raksahommissa <3
   Kävin perjantaina Ikeassa hakemassa helpotusta kylppärin säilytykseen. Olisin tarvinnut toisen samanlaisen naulakon, jonka ostimme sinne puoli vuotta sitten muuttaessamme tähän asuntoon. Eihän samaa naulakkoa tietenkään enää ollut myynnissä. Vähän meinasi kasvaa jonkin sortin sarvi otsaan, kun olin niin nähnyt ratkaisun hyvänä. Nyt mietitään paln b:tä...

   Aurinkoa viikkoosi, sateista huolimatta <3

   Poista
 11. Loistava idea tuo matkakassan kartuttaminen ja koska syystalvella mielisimme taasen aurinkoon, niin kenties tuollainen luontainen sivuun laittaminen saisi matkakassaa kartutettua ihan huomaamatta. Kaksi yötä ja Kreikka kutsuu, tuntuu ettemme ole olleet näin loman tarpeessa aikoihin.

  Ihanaa kesäkuun jatkoa Tuija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on aika kiva tapa kyllä, muuten ei tulisi kyllä laitettua mitään jemmaan. Ensi vuonna kun on se suuri pyöreä synttäri, niin olisi kiva päästä oikein kunnon matkalle :)

   Ihanaa lomaa teille sinne Kreikan aurinkoon <3

   Poista
 12. Luulen kans, että tuollaisilla hinnoilla tavarat menisi kaupaksi. Kyllä täälläkin paikat tursuaa ylimääräistä tavaraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tunnu menevän kaupaksi :( Liekö hienot ilmat verottaneet kirpparilla kävijöitä vai mikä on. Täytyy käydä alentamassa hintoja entisestään. Meillä ei ole ylimääräistä tilaa säilöä ylimääräistä tavaraa tätä nykyä, joten pakko on hankkiutua eroon mahdollisimman pian.

   Poista
 13. Mulla oli ajatus ottaa pöytä heti tähän loman alkuun, vaan en vaan jaksa. On tarkoitus käydä pari vaatehuonetta ja kodari läpi, ja tavaraa on varastossakin odottamassa, pelkkä ajatus uuvuttaa. Niinpä tyydyn käymään kirpparilla ja kantamaan vähän lisää tavaraa entisten seuraksi!;))) Loistoidea tuo matkakassaan kerääminen, taidan olla niin huithapeli, ettei multa sellainenkaan onnistu.:P Mies on paljon tiukempi rahan kanssa, ja hyvä niin, kun on yrittäjä tätä nykyä!

  Pian nähdään!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan hyvä systeemi: hankkii lisää, kun ei viitsi hankkiutua entisistä eroon :D Omanlaisensa logiikka kait tuossakin!

   Mies tuon matkakassaidean meillä keksi, ja yllättävän hyvin siihen olen itsekin "sopeutunut", vaikka elän kroonisessa rahapulassa, joten kirpparirahatkin olisi kiva ottaa heti käyttöön. Mutta ehkä se on sitten ensi keväänä kiva, kun on vähän tuota matkakassaa valmiina :)

   Poista

Kiitos, kun jaksoit kommentoida :). Kommenttisi ilahduttaa tosi paljon!