sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Arkikuvahaaste 21/52

Se olisi sunnuntai illassa ja aika arkikuvahaasteen, joka meikäläisellä on ennemminkin viikon räpsy :)

Töissä oli siis lyhyt viikko, sillä pidin perjantain vapaana. Näin sain kivan miniloman ukkokullan talviloman yhteyteen. Aikas kivasti pääsin lomamoodiin kiinni, töihin meno on taas astetta vaikeampaa. 

Arki-illat on tällä viikolla kuluneet keppiheppoja väkerrellessä. Sain vihdoin ja viimein tehtyä pari tilaustyötä parille innokkaalle heppatytölle. Yksi synttärilahjakeppari pitäisi vielä tehdä, sitten taidan laittaa luukun kepparitehtaan luukulle. Paitsi että tänään neidin kaverin kaveri jo kyseli, tekisinkö hänelle hevosen...

Kyllähän tuo keppareiden tekeminen oikeastaan on ihan kivaa, mutta se aloittamisen vaikeus siinäkin on se työläin osuus. Toisaalta pitää olla niin paljon pientä nippeliä ja nappelia, lankoja, kankaita ym leväällään, että hermohan siinä sotkussa meinaa mennä. Mutta nyt on kaksi onnellista heppatyttöä lisää maailmassa, tässä kuvissa toinen tilareista. Vuononhevonen ei ehtinyt kuviin, sillä pystyharjan tärkkäyksen takia se joutui lepäilemään ihan toimitukseen asti (ja vielä sen jälkeenkin :D)
26 kommenttia:

 1. Onpa toinen kyllä niin ihanaakin ihanempi. Pitihän tuota meidän neidillekin näyttää. Aamulla piipahdettiin ennen sadetta tallilla, siellä se hermo lepää lantaa lapioidessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipunalle voin vielä tehdä yhden tuon synttäritilarin lisäksi, sitten alkaa kyllä riittään :) Eli ei kun tilausta tulemaan... Mä en kyllä nauti tallilla olosta yhtään. Onneksi allergia on hyvä syy pysyä poissa, hajun lisäksi.

   Poista
 2. Hienoja keppareita olet tehnyt. Meillä ei noita keppareita (pojilla) ole, mutta naapurin tytöillä on, eli tiedän hiukan keppareiden hoidosta! ;)
  Aurinkoista alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa <3 Harvemmin pojat kai keppareilla ratsastaa. Hyvä että naapurin tytöt pitää sut kartalla tämän päivän "trendeistä" :D

   Aurinkoa viikkoon <3

   Poista
 3. Kyllä tuollaiselle on varmasti kysyntää ja tiedän tunteen kun ei millään meinaa osata sanoa Ei jos joku jotain pyytää....Lopulta on vain oltava 'julma' niin itselle kuin 'tilaajalle' ja laitettava se lappu luukulle.

  Sunnuntai ahdistusta täälläkin pukkaa...meillä oli koko firma kiinni perjantain, eli pieni lomanpätkä takana ja huomanna töihin....kahdeksi päiväksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se, kun ei viitsi pettymystä tuottaa, etenkään lapselle, mutta jossain kohtaa vaan on pakko miettiä ajankäyttöä. Ja kun jotenkin samantapaisen tekeminen ei oikein jaksa innostaa, vaikka pieniä eroavaisuuksia noissa hevosissa aina on. Tilaajan toiveiden mukaan kun teen :)

   Oih, sulla on toinen tynkäviikko perään, mutta veikkaan, että tekemistä riittää enemmän kuin töissä. Tsemppiä touhuihin <3

   Poista
 4. Wau!<3 Kepparit on niin kuumaa kamaa nykyään.:) Eilen näin tuttuja tyttöjä tiskin takana Siivouspäivän touhuissa, ja puuta vasten nojasi kaksi heppaa. Kysyin, että tulitko kepparilla. Olikin lähdössä estekisoihin suoraan myyntihommista.:D Aika ihanaa!<3 Työkaverin tytär järjesti viime kesänä kaverinsa kanssa kolmen päivän ja kahden yön keppihevosleirin. Sekin oli mun mielestä ihan mielettömän upeeta kekseliäisyyttä ja oma-aloitteisuutta.<3

  Kivaa viikkoa! Meille se on ihan kamalan kiireinen, mutta onneksi viimeinen vähään aikaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo aika mahtava harrastus. Meilläkin on käyty kepparikisoissa, mutta ne ei oikein meidän neitiä innosta, häneltä kun puuttuu tuo kilpailuvietti. Kyllä nuorille tytöille täytyy kyllä antaa rispektii kisojen järjestelyistä kaikkineen, kova homma koulun ohella.

   Tänä aamuna kun luin tän sun kommentin, harmittelin, miksi en ole lukenut opettajaksi :D Kivaa vikaa työviikkoa Taina <3

   Poista
 5. Upea tekele ja sähän osaat upeus <3. Upeaa uutta viikkoa!!

  VastaaPoista
 6. Oi miten hieno keppari, voi itku kun meillä tuokin aika on jo ohi. Ihanaa uutta viikkoa Tuija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3 Saas nähdä miten kauan meillä vielä innostutaan keppareista. Mitähän niille yli kahdellekymmenelle kepparille sitten tapahtuu? Kivaa uutta viikkoa!

   Poista
 7. Ooh, oletpa taitava! Tosi upea keppari ♥ Jos mulla olis (hevoshulluna) lapsena ollut tuollainen, olisin ollut seitsemännessä taivaassa. Just muuten tajusin, että penskana tavallaan harrastettiin samaa, mutta meillä ei ollut niitä keppiheppoja. Juostiin muuten vaan este- ja kouluratoja läpi ja oltiin olevinamme ratsastamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula <3 Mä kun en oo ollut koskaan heppatyttö, niin en oikein ymmärrä tuota innostusta, vaikka toisaalta ymmärränkin. Mistähän tällainen kepparibuumi on mahtanut tulla? Esikoisella oli joskus 20 vuotta sitten puinen keppari, mutta ei sitä hoidettu samalla tavalla kuin näitä nykyisiä.

   Poista

Kiitos, kun jaksoit kommentoida :). Kommenttisi ilahduttaa tosi paljon!