torstai 6. huhtikuuta 2017

Ystäväkirja - bloggaajan versio

Monessa blogissa olen törmännyt tähän bloggaajan ystäväkirjaan, joten tähän oli hyvä tarttua, kun kaikki luonnoksissa olevat tekstit odottavat kuvia. Mutta niidenkin aika tulee. Tämä postaus mennäänkin sitten vanhoilla kuvilla.


Nimeni on Tuija Hannele

Jotkut kutsuvat minua äidiksi, rakkaaksi, böönäksi, armaaksi. Mitään varsinaista lempinimeä minulla ei ole. Mamma ja pappa olisivat halunneet minusta Hannan, siksi toinen nimeni on Hannele (vanhempien myönnytys, tosin äidillänikin on nimessään tuo Hannele). Isovanhemmat kutsuivatkin minua pienenä Hannaksi.

Olen syntynyt Tampereella Tampereen keskussairaalassa muutama vuosi(kymmen) sitten.

Pienenä olin ihan varma, että minusta tulee hammaslääkäri. Mikä ihme tuokin haave oli, sillä hammaslääkäri oli lapsuudessa jotain aivan kamalaa.

Mutta minusta tulikin tuiki tavallinen konttorirotta, toimistotöiden moniosaaja.

Kolme parasta piirrettä minussa... Tämä olikin se vaikein osuus, joka jäikin viimeiseksi. Tämä menee mielestäni siihen vaikeaan omakehu-osioon. Mutta yritetään... Ainakin ajattelen kaikista ihmisistä lähtökohtaisesti hyvää ja käyttäydyn kaikkia kohtaan ennakkoluulottomasti. Olen luonnollinen, en feikkaa ihmisten seurassa. Lisäksi olen sosiaalinen, sillain hyvässä suhteessa.


Kaupunki... Lontoo. Hirveästi kun en ole matkustellut, mutta toistaiseksi Lontoo on vienyt sydämeni eniten. Olishan se hienoa käydä tutustumassa moniin uusiin kaupunkeihinkin, jotta mielipide olisi varmemmalla pohjalla, mutta sille ei nyt ole ollut mahdollisuutta. NewYork on haavelistalla. Saas nähdä viekö sydämen, vai onko vain kiva paikka, jossa tuli käytyä.

Biisi... Näitä on kaksi: Aikaisemmin elämäni pisimmistä rakkaustarinasta kirjoittamassa postauksessa mainitsinkin Bon Jovin It's my Lifen. Toinen tärkeä Siiri Nordinin Sydämeni osuman sai. Tämä soi radiossa paljon silloin liki 13 vuotta sitten, kun työkaveruus alkoi muuttua rakkaustarinaksi <3

Juoma... Valitettavasti mun on vastattava tähän Coca-Cola. Niin haluaisin tuosta "Ameriikan vedestä" eroon, mutta kun en juo kahvia enkä oikein teetäkään, niin... Vettä opettelen juomaan enemmän (jonain päivänä).

Sarja... Tällä hetkellä ei tule oikein mitään sellaista must-sarjaa, mutta Tanssii tähtien kanssa on pakko katsoa. Sisälläni asuu jossain oikein syvällä tanssija, joka nauttii muiden osaamisesta ja kehittymisestä. Silta-sarjaan odotan uusia tuotantokausia Netflixiin. Downton Abbey on katsottuna, jokohan sen viitsisi katsoa uusintana...

Kosmetiikkatuote... naamarasvat ja hiustuotteet. Kaikkeahan sitä on tullut kokeiltua, mutta näitä tarvitsen eniten. Voin mennä ulos ilman meikkiä, mutta ilman rasvaa naamaa kiristää ja ihistää, olo on kamala. Pipokauden ulkopuolella ja muutenkin ihmisten ilmoilla, tukkaan tarvitaan vähän muotoilutuotteita ja hiuslakkaa.

Sovellus... Instagram ja SnapChat. Insta on pullollaan kivoja ja hauskoja kuvia, Snapissa näkee blogeista tuttujen tyyppien elämää eri näkövinkkelistä. Itse en ole vielä oikein omien snäppien kanssa sujut, mutta harjoitellaan.

Instagrammaaja... kaikki joita seuraan. Ei ole yhtä ylitse muiden. Tykkään monenlaisista feedeistä: niistä stailatuista ja sommitelluista sekä ihan arkisista näpsyistä.

Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen... tällä hetkellä käyttäisin sen kodin maalaamiseen sekä tilauskeppareiden tekemiseen. Vielä on vähän vapaa-ajan rutiinit hukassa uudessa arjessa.

Parin lasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifysta... meidän omaa soittolistaa, jossa on biisejä eri vuosikymmeniltä. Sinne myös lisätään uusia hittejä tai muutan kivoja biisejä, kun joku vaan sattuu kolahtamaan. Listalta löytyy myös perinteistä tanssimusiikkia. Ihana sekoitus kaikkea kivaa.

Pakkaan matkalle mukaan... hiustenlaittovälineet ja -aineet, lääkkeet ja hyvät kengät.

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe... sitä samaa kuin muulloinkin. Ehkä yksin ollessani intoudun helpommin siivoamaan kaappeja.

Viimeisin sisustusostoksesi... päiväpeitto vierashuoneeseen ja keväiset tyynynpäälliset sohvalle. Eipä sitä nykyään juuri tule kauheasti mitään sisustusjuttuja ostettua. Ei ole tarvetta millekään...


Paras tapa tuhlata 50 euroa... Jos tuo olisi ihan ylimääräinen raha, käyttäisin sen varmaan ihan itseeni. Kävisin jalka- tai kasvohoidossa tai kampaajalla. Tai sitten laittaisin sen matkakassaan odottamaan tulevia seikkailuja.

Ohjenuorani elämässä... Tähän on pakko laittaa sama kuin Annukalla: Kohtele toisia niin kuin toivoisit heidän kohtelevan itseäsi. Ja tämän haluaisin aina ajatella positiiviselta kantilta, mutta koska elämän aikana on tullut aikalailla kuraakin niskaan, olen sitten joidenkin ihmisten kohdalla kääntänyt tämän negatiiviseksi: jos sinä olet ilkeä tms. minulle, minun ei tarvitse olla missään tekemissä sinun kanssasi. Onneksi näitä tapauksia on kuitenkin vain muutama.


Tästä saa kivan postausidean napata mukaansa. Tulen mielelläni lukemaan sinun vastauksesi ystävänkirjaan.

32 kommenttia:

 1. Nää oli just kiva vastaukset :) Mun pitäis varmaan perehtyä tuohon SnapChatiin. Olen ihan pihalla siitä, että mikä se on ja mitä sillä tehdään. Ehkä lataan sovelluksen sitten, kun kukaan muu ei enää käytä sitä..? Nimim. hidas hämäläinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tuula :) Tuollaisia vastauksia tulee, kun tekee postauksen vähän ex-tempore.

   Mä sujuvasti seurailen snapissä joitain tyyppejä, mutta omat tuotokset on vähän vähissä. Kun en omaa naamaani halua esitellä, eikä oikein ole mitään muutakaan. Mutta ehkä sitä pikkuhiljaa keksii sinnekin panostaa. Ohjelman lataushan on helppoa ja sitten vaan etsimään seurattavia, ainakin on yksi kanava enemmän, mihin tuhlata runsasta vapaa-aikaansa :D

   Poista
 2. Kuulostaa samalta Tuijalta minkä kuvan olen saanut sinusta rivien välistäkin 😉 Hauskaa miten luonne välittyy vaikka sitä ei niinkään avaa kertomalla postauksissaan. Uuttakin toki tuli. Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu <3 Yritän olla täällä blogissa oma itseni, joten ehkä se sitten välittyy jollakin tapaa :) Mukavaa viikon jatkoa sinullekin.

   Poista
 3. Mehän ollaan sitten taidettu syntyä samassa paikassa. Toinen vaan vähän aiemmin kuin toinen ;). Sieltä mun tie sitten vaan jatkui vähän synkemmissä merkeissä, kun äiti jäi sinne <3. Mutta nyt on kaikki hyvin ja elämä onnellista, joten en just nyt mieti sitä.

  Hammaslääkäri ihanneammattina ei olis tullut mulle ihan ekana, eikä tokanakaan mieleen :). Hrrrr. Oli oikeasti vähän karmivia ne kansakouluaikaiset hammaslääkärikokemukset. Silloin ei paljon piitattu siitä, sattuuko joku vai ei. Mahtoiko mitään puudutusaineita olla olemassakaan, ja jos olikin, niin ei niitä pikku koululaisiin tuhlattu. Mutta onneksi sittemmin on tullut vastaan niitä toisenlaisiakin hammaslääkäreitä, eikä enää tarvi pelätä.
  (Ja jos totta puhutaan, niin olen kyllä aikusiällä ajatellut, että ei olis ollut loppupeleissä ollenkaan huono valinta. Näyttäis jäävän niitä ylimääräisiä viiskymppisiä ihan kivasti käyttöön ;)).

  Ihan sun näköiset vastaukset ja aivan ihana kesäkuva toi ensimmäinen<3 Ruusuista päätellen juhannuksen aikoihin otettu. Onneksi ei olla ihan vielä niin pitkällä, vaikka kesä onkin mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellähän me sitten vanhassa keskussairaalassa on rääkäisty ensimmäiset rääkäisymme :D En tiedä itsekään, mistä tuo hammaslääkäriksi haluaminen on saanut alkunsa, olisinko jo pienestä pitäen ajatellut hyväpalkkaista hommaa. Olisi ehkä kannattanut lukea aikanaan vähän enemmän, niin olisi niitä viiskymppisiä tuhltattavaksi viikonloppuna Tallinnassakin. Tosin en välttämättä menisi edes ollenkaan Tallinnaan, vaan jonnekin paaaaljon kivempaan paikkaan.

   Kesäkuva on juhannuksena mökillä otettu. Ei ihan vielä tarvii olla juhannus, mutta muuten kyllä kesää jo kaipaan. Tuo järven rauhoittava vaikutus saa varmaan tulevana kesänä taas uuden entistä tärkeämmän merkityksen.

   Poista
 4. Ihania juttuja sinunkin postauksessasi. Tämän aion itsekin toteuttaa.
  Mukavaa torstaita ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi, tulen ehdottomasti lukemaan sinun vastaukset. Mukavaa torstain jatkoa <3

   Poista
 5. Näitä lukiessa tulee väistämätyä mietittyä omia vastauksia....no ehkä joskus voisi toteuttaakin.
  Mukavaa loppuviikkoa 💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän näissä haasteissa on vähän haasteellista, kun tulee mietittyä omia vastauksia ja vieläpä siten, ettei vahingossakaan vastaa samalla tavalla kuin joku muu. Onneksi olen onnistunut muutamat lukemani vastaukset onnistunut nollaamaan muistista. Toivottavasti sain ihan omanlaiseni ystäväkirjapostauksen aikaiseksi.

   Poista
 6. Tämän mieki haluan toteuttaa. Tää on ihana. 50€ tuhlautuis ihan heittämällä esim vaatteisiin tai sisustukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toteuta ihmeessä, olisi kiva lukea sun vastaukset. 50 euroa hukkuu hyvinkin äkkiä ihan minne vaan, kohteita on ihan liikaa :)

   Poista
 7. Pitäisköhän mun kans tarttua tähän 😉 -jotenkin on bloggaaminen niin heikoissa kantimissa 😎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tartu ihmeessä :) Mulla on taas päinvastainen ongelma, vähän niinku. Juttuja olisi aluillaan ja mielessä, mutta kuvat antavat odottaa itseään ja jotenkin työ- ja kotirytmin löytyminen kestää. Ehkä me löydetään kumpikin sopiva balanssi jossain kohtaa.

   Poista
 8. Olipa kiva lukea sinun vastauksesi. Nämä tälläiset haasteet vaan on niin kivoja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit Krisse. Haasteita on aina kiva toteuttaa, varsinkin jos omat ajatukset on puuroa tai sitten muuten vaan postausten teko ei onnistu.

   Poista
 9. Näihin ei kyllästy koskaan..aina yhtä mukavaa lukea vastauksia ja oppia tuntemaan enemmän. Hienot kuvat ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, ettei kyllästy :D Yritän kyllä laittaa välillä muutakin kuin haasteita, vaikka pari näitä on vielä tuolla luonnoksissa. Näistä kyllä oppii bloggaajasta aina vähän enemmän.

   Poista
 10. Mukava postaus. Tällaisia on aina mukava lukea!

  VastaaPoista
 11. Kiva postaus :)
  Minulla ei ole ikinä ollut haaveammattia, ainakin sata vaihtoehtoa on risteillyt päässäni enkä ikinä pystynyt päättämään, että mikä olisi sen mun juttu. Kohta olen 25v tahkonnut nykyistä alaa... että onhan se elo sujunut päättämättäkin :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa sä vielä etsit sitä haaveammattia :D En tiedä oliko tuo hammaslääkärin urakaan varsinaisesti haave, mutta ainakin siitä muistan lapsena höpöttäneeni. Aika pian kyllä osoitin taipumusta paperien pyörittelyyn mamman työmaalla, kun sai veivata sellaista vanhan ajan laskukonetta ja kirjoitella kirjoituskoneella :D

   Poista
 12. Tämä on kyllä kiva haaste - ja itsellänikin se luonnoksissa odottaa inspiraatiotaan;)
  Nuo haaveammatit ovat kiinostavia - aika harvalla meistä ne ovat toteutuneet;)
  Kivaa torstai-iltaa ja loppuviikkoa, Tuija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiinnolla ja innolla odotan sinun vastauksia tähän haasteeseen :) Jotenkin tuo hammaslääkärin ura vois tänä päivänä ollakin aika mielenkiintoinen, mutta eipä niitä kannata miettiä sen enempää. Enhän olisi tässä, jos olisin joskus valinnut toisin. Ja tässä on nyt hyvä olla <3

   Aurinkoista loppuviikkoa!

   Poista
 13. Hei tää oli kiva! Mä tein vähän aikaa sitten jonkun vähän samanlaisen, mutta tää vaikutti kivemmalta :) Näitä on jotenkin aina kiva lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit :) Ja kyllähän niitä ystäväkirjoja täytettiin lapsenakin useita erilaisia eli toteuta ihmeessä tämäkin.

   Poista
 14. Näitä on NIIN KIVA lukea :) Täytyy varmaan itsekin joskus toteuttaa.

  Kuraa on tullut niskaan täälläkin silkasta hyväuskoisuudesta. Yhdyn mielipiteeseesi, negatiiviset ihmiset ja hyväksikäyttäjät sun muut kippuroijat saa jättää taakseen. Ei heitä tarvitse raahata mukanaan.

  Mukavaa ja oikein leppoisaa viikonloppua 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin ihan unohtaa käydä tähän vastaamassa, vaikka kommentin olenkin lukenut. Ystävänkirjat on todella kivoja, kuten monet blogihaasteet yleensäkin. Olisi kiva kuulla sinun ystävänkirjavastaukset.

   Hyväuskoisena ja aina (ensin) ihmisistä hyvää uskovana pitkän tien kulkeneena olen oppinut jättämään nuo tuollaiset ihmiset taakseni.

   Kivaa torstaita <3

   Poista
 15. Kivaa luettavaa! Inspiraatiota odotellen! Tuija

  VastaaPoista
 16. Olipa kiva lukea tämä postaus. Jo lapsena tykkäsin lukea kavereiden vastauksia ystävä-kirjaan. Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vain Minna toteuttamaan oma postaus :)

   Poista

Kiitos, kun jaksoit kommentoida :). Kommenttisi ilahduttaa tosi paljon!