torstai 16. maaliskuuta 2017

#tbt // Praha

Heippa hei kaikki!

Täällä sitä vielä totutellaan uuteen arkeen. Pikaisesti käyn postauksia lukemassa, mutta kommentointiin en ole vielä aikaa juurikaan löytänyt (siis saanut itsestäni irti). Mutta kyllä tästä vielä piristytään! Olkoon tämä nyt tällainen sisäänajovaihe. Olen aina ollut sitä mieltä, että bloggaus on mulle harrastus, jolle on löydyttävä aikaa. Ja se aika löytyy varmasti, kun saadaan muut toiminnot opeteltua ja aseteltua uuteen arkeen.

Mutta nyt päivän aiheeseen: Ajattelin heittää eetteriin tällaisen muistelopostauksen ja koska on torstai, olkoon se sitten throw-back-thursday -postaus :D Muuttuva kotini -blogin Päivi lomaili hiljattain Prahassa, Sutkautuksia -blogin Elisa odottaa Prahan matkaa, tänä aamuna Radio Aallon Dynastian Kimmo Vehviläinen hehkutti tulevan viikonlopun Prahan matkaa, ja sainpa pari viikkoa sitten kotiin kuvakirjan meidän Prahan reissusta eli nyt voisi todellakin muistella hieman meidän Prahan matkaa.

Kävin meidän neidin kanssa Prahassa heinäkuussa 2014 (juu, ja nyt vasta sain tehtyä kuvakirjan...). Ystäväni asui silloin siellä ja hänellä oli kolmen kuukauden ikäinen vauva, jota oli pakko päästä katsomaan.

Meidän reissu koostui pääasiallisesti tuon ihanaisen vauvan ihailusta ja me aikuiset tietenkin vaihdoimme kuulumisia urakalla, koska edellisestä tapaamisesta oli kulunut useampikin tovi. Valokuvasaldo reissusta oli kovin vauvavoittoinen :) Ja ystäväni kaunis kaksikerroksinen ylimmän kerroksen kerrostaloasunto lähellä keskustaa takkoineen kaikkineen oli aivan ihana. Vaikka ystäväni ei enää Prahassa asukaan, en silti viitsi heidän kotiaan täällä esitellä, vaikka kaunis olikin.

Hieman katseltiin nähtävyyksiä, shoppailtiin ja ihmeteltiin. Olipa meidän reissulla aika erityislaatuinen loppu, kun pääsimme Suomen Prahan suurlähetystöön juhlimaan yhden suurlähetystön työntekijän läksiäisiä.

Prahaan kyllä haluaisin mennä ehdottomasti uudestaan, sen verran hätäinen visiitti meillä oli. Ja kaikki ihanat paikalliset ravintolat jäi vallan testaamatta, koska lapset... Jospa vaikka pääsisi sellaiselle parisuhdelomalle kesällä ;-)
16 kommenttia:

 1. Oih mitä inspistä sain meidän reissulle- Kiitos muru.

  Meillä on Prahan kohdalla tarkoituksen syödä hyvin, herkutella, fiilistellä ja bondata. Näillä vinkeillä se onnaa :D Puss

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä vaan muru <3 Kyllä aikuisten naisten reissu on varmasti ihana verrattuna tuollaiseen, kun hoidettavana on 3kk vauva ja 8v tättähäärä.

   Ihanaa viikkistä <3

   Poista
 2. Voi miten kauniin näköinen kaupunki. Prahaa olemme mekin miettineet kaupunkilomakohteeksi.
  Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa Prahassa käydä. Vaikka vain vähän ehdinkin sitä nähdä, mutta aivan ihanalta vaikutti. Ja hintatasokin lämmittää mieltä :)

   Kivaa viikonloppua Outi <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Todellakin :) Ihanaa viikkistä Kaisa <3

   Poista
 4. Miten ihania kuvia, Prahassa en ole käynyt, tällaiset postaukset saa kyllä kuumeen nousemaan.:) Laitoin sulle linkkiä kommentin vastaukseen meidän tapetin sävystä, jos haluat sitä käyttää sopivan maalisävyn etsimisessä. Mukavaa viikonloppua Tuija. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä jatkuva matkakuume. Harmi vaan, kun ei ole mahdollista matkustaa kaikkialle :D
   Käynpä kurkkaan tuon tapettijutskan.

   Kivaa viikonloppua Outi <3

   Poista
 5. Kauniita kuvia ja nämä kuvat toivat vain lisää innostusta itselleni, koska olen suuntaamassa pääsiäisenä Prahaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, sä pääset Prahaan (tai ylipäätään reissuun) :) Ihanaa matkaa sulle jo etukäteen.

   Mukavaa viikkistä <3

   Poista
 6. Praha vei sydämeni joulutoreillaan, sen jälkeen on pakko ollut päästä joka joulu torille. <3 Kesällä en ole siellä käynytkään.
  Oikein rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, joulutori Prahassa (ja lähes missä tahansa) on varmasti ihana. Sitäkin vois koittaa.
   Kivaa sunnuntaita <3

   Poista
 7. Praha on hieno kaupunki. Viime käynti oli varmasti edellisen vuosituhannen puolella, joten olisipa kiva päästä käymään siellä uudestaan.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot ehtinyt käymään niin monessa hienossa paikassa, ettei millään kerkiä kaikissa käymään uudestaan :D Mutta Praha on kyllä hieno kaupunki.

   Mukavaa sunnuntaita <3

   Poista
 8. Me käytiin viime syksynä miehen kanssa kaksistaan pitkällä viikonloppulomalla Prahassa ja ehdottomasti mennään uudestaan.
  Se oli niin kaunis (huokaus)kaupunki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prahaan voisikin lähteä juurikin parisuhdematkalle, oiva aikuisten kaupunki.

   Suloista sunnuntaita <3

   Poista

Kiitos, kun jaksoit kommentoida :). Kommenttisi ilahduttaa tosi paljon!