torstai 2. helmikuuta 2017

"Uuden" Satulinnan tuparit

Tervetuloa ihan jokaiselle Satulinnan tupareihin!

Tällä kertaa tuparit sijoittuvat meidän pikkuruiseen olkkariin. Tämä olkkari ei todellakaan ole suuren suuri, noin 17 neliötä. Mutta hyvin me on tänne mahduttu. Tilassa ei ole yhtään kokonaista ehjää seinää, joten aika haastava tämä huone on. Yksi seinä on ikkunaa, jossa myös ovi takapihalle. Sivuissa on ovet makuuhuoneisiin, ja ikkunoiden vastakkaisella puolella on pari porrasaskelmaa eteiseen/keittiöön, takka sekä keittiön ruokailutilan matala seinä.

Muutossa tänne ei tullut muuta uutta kuin sohva ja matto, jonka ostin jo hyvissä ajoin Ellokselta, kun oli -50% tarjous :D. Vanha vitriini roikkuu vielä mukana, vaikka ihan kybällä en siitä tykkääkään. Tv-tasoksi otimme käyttöön vanhat olkkarin tasot, jotka vanhassa kodissa olivat viimeiset vuoden tv-huoneessa. Senkki oli aiemmin meidän makkarissa, mutta sirompana kuin vanha olkkarin senkki se pääsi nyt tosiaan tänne olkkariin. Nojatuolin ja ompelujakkaran verhoilin syksyllä kansalaisopiston kurssilla, ja aivan sattumalta tuolissa on lähes samanlainen kangas kuin sohvassakin. Sohva on haaveilemani Hakolan Cosy. Ollaan tykätty kovasti. Vaikka harmaassa sohvassa sotkut ei näykään niin hyvin kuin valkoisessa, silti tykkään mahdollisuudesta irrottaa myös rungon kankaan pesuun. Samalla kun tilasin sohvan, oli pakko tilata myös sohvan käsinojalle tuo ihana nahkainen Note-säilytin. Näillä nyt makustellaan tilaa jonkin aikaa. Vaihdetaan sitten "tyyliä", jos oikein alkaa ärsyttämään.

Käykäähän peremmälle, ja koittakaa viihtyä. Paljoahan täällä ei tilaa ole, mutta sopu sijaa antaa :)

Toivottavasti viihdyitte <3


42 kommenttia:

 1. Oikein viihtyisältä näyttää! Kivan valoisaa ja kotoisaa ♥ Mun alkoi tehdä mieli samantyyppistä mattoa meidän olkkariin, kun olen jo ihan kyllästynyt Stockholm-mattoon.
  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula <3 Onhan tuo Tanger-matto nyt kovasti sellainen blogi-matto, mutta kun vaan tykkään niin paljon, ja on niin ihana jalan alla.

   Ihanaa viikonloppua ihanainen <3

   Poista
 2. Kaunista ja niin kodikasta! Onnea uuteen kotiin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele ja kivaa viikonloppua <3

   Poista
 3. Kaunis olohuone. Tuo sohva on hieno ja sirot nuo kapeat käsinojat. Niin, ja tuo nojatuoli sekä valkoinen lipasto, oi että kun tykkään. Kyllä tuolla kelpaa viettää aikaa ja nauttia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa <3 Kyllä täällä on tullutkin vietettyä aikaa. Jopa niin paljon, että itseäni alkaa oikein ärsyttää. Mutta onneksi tykkään huoneesta.

   Mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 4. Hyvin viihtyisin :). Ja taitaa olla vähän suurempi tai kokolailla samankokoinen kuin meidän olkkari, jossa ei myöskään ole kuin yksi pieni ehjä seinänpätkä. Kaikissa muissa on "reikä", joten kalusteiden (joita tosin ei niitäkään juurikaan ole) paikkoja ei paljon vaihdella. Eikä ole kyllä tehnyt mielikään, kun on ihan passeli sellaisena kuin on.

  Ihana toi teidän sohva! On paitsi simppelin kaunis, näyttää ihan siltä, että siinä on hyvä istua. Meillä on vanha Ektorpin reuhka, joka on ihan hyvä sekin, mutta liian pehmeällä "röhnöttäessä" alkaa jo tulla alaselkä kipeäksi ja kaipaan vähän ryhdikkäämpää istuinta. Nyt tarvii topata tyynyjä selän ja selkänojan väliin.

  Hirmu kodikkaalta näyttää <3. Ja huomaan, että myös Satulinnan bannerissa on koti muuttanut muotoaan simppelimmäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka <3 Hyvinhän tällaiseen olkkariin mahtuu. Harmittavasti kun isommasta muuttaa pienempään, tuota kalustusta on vähän liikaa. Mutta kun kaikesta ei raaski heti luopua, ja toisaalta kaikki säilytystila on tarpeen. Jospa jossain kohtaa se konmaritus yltää kaikkiin tavaroihin ja sen jälkeen voisi hävittää lipastoja ja piironkeja urakalla.

   Sohva on kyllä ihana <3 Siinä on hyvä istua. Meilläkin ennen piti noita tyynyjä tumpata selän taakse, jotta sai hyvän istuma-asennon, mutta tässä se ei ole tarpeen. Tosin Senni välillä valittaa, että sohvan istuinsyvyyn on liian pieni, kun vanhasta tottumuksesta niitä tyynyjä sinne selän taakse tunkee. Lazy olisi ollut siinä suhteessa parempi vaihtoehto, mutta meidän pieneen olkkariin tämä Cosy oli mielestäni parempi.

   Pitihän sitä uuden kodian kunniaksi myös banneria vähän päivittää. Pitkään ollut mietinnässä, mutta nyt sain jonkinmoisen väkästeltyä. Ehkä pysyy siinä jonkun aikaa, ehkä ei.

   Reipasta viikonloppua Annukka <3

   Poista
 5. Kylläpä näyttää viihtyisältä ja kotoisalta, ja sen heti huomaa, että sulla on sisustussilmää! Ura sisustussuunniitelijana?

  Ja hei juuri tota mattoa olen kuolannut pitkään Ellokselta, mutta olen missannut 50 % alet :( Pöh!

  Iloa loppuviikkoon!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa <3 Ei taida taidot riittää sisustussuunnittelijaksi kuitenkaan...

   Syksyllä oli Elloksella tuo ale. Taisi olla uudelle asiakkaalle, joten ukkokultani nimissä piti tilata :D

   Ihanaista viikkistä sulle muru <3

   Poista
 6. Kiitos kutsusta kyläilylle, viihdyin erittäin hyvin. Ihailin teidän olkkaria. Meilläkin on pieni ehkä 18 neliötä, mutta mahduttu ollaan.
  Joskus koko perheenäkin, sopu tilaa antaa.
  Meillä on melko kookas sohva n. 2m pitkä, se tehtiin tilaustyönä. Isännän selkä oli silloin huonona, hän makas usein siinä kun katseli telkkaria. Nyt selkä on parempi ja me ei tarvittais noin suurta sohvaa, mutta sitten pitäis uusia koko kalusto :( :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija, kiva kun viihdyit :)

   Sohva on kyllä arvokas investointi, jos haluaa vähänkin kestävän sohvan ostaa. Eli ymmärrän ettei tuollaista mittatilaussohvaa kovin helposti tule vaihdettua uuteen. Meillä "onneksi" uuden sohvan hankinta tuli pakolliseksi muuton myötä :)

   Rentouttavaa viikonloppua <3

   Poista
 7. Ihanan valoisaa ja viihtyisää! Ihana tuo sohva 😊 Mukavaa viikonloppua ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana <3 Aurinkoisena päivänä valoa todellakin riittää. Joskus vähän liikaakin, kun on pari noita karvakamuja. Ihanasti näkyy kaikki karvat lattioilla. Mutta enemmän silti iloitsen valosta.

   Mukavaa viikkistä <3

   Poista
 8. Hyvältä näyttää. Miksi pitäisi olla suurempi olohuone, kuin tarvitsee? Sitäpaitsi on vähemmän siivottavaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu <3 Ei me tämän isompaa oikeasti tarvitakaan, mutta isommasta pienempään muutettaessa tuota tavaraa on vielä liian paljon. Mutta ehkä niitäkin oppii tässä ajan kanssa karsimaan. Erityisesti nautin siivouspäivinä pienistä tiloista. Ei mene todellakaan koko päivää siivoamiseen :)

   Kivaa viikkistä <3

   Poista
 9. Kaunis olohuone ja uusi sohva on hieno!
  Minun pitäisi myös hankkia uusi sohva, meillä ongelmana on se, että istumapaikat olohuoneeseen pitäisi saada viidelle ja mielellään niitä, että olisivat kaikki samanlaisia.

  Pistän paremmaksi: meillä ei ole huoneessa yhtään ainoaa ehjaa seinää. Haasteellinen kalustettava ja kaikki taulut ovat varastoituna :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rva Kepponen <3

   Tuossa onkin haastetta, että jokaiselle löytyisi samanlainen istumapaikka :D Pyöreä sohva on kai ainoa vaihtoehto...
   Pistit kyllä ehdottomasti paremmaksi. Meillä sentään pari pätkää seinää, tosin toinen menee lähes kokonaan vitriinin taakse piiloon. Ihania nämä nykyajan asunnot.

   Kivaa viikonloppua <3

   Poista
 10. Kiitos kutsusta, viihdyin oikein hyvin :) Mukavan valoisa ja kodikas olkkari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiccu, kiva kun viihdyit. Mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 11. Kiitos viihdyin oikein hyvin. Teillä on sitten samaa luokkaa olohuone, kuin meillä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele <3 Taitaa olla aika normikokoinen siis tämä meidän olkkari. Vanha oli vaan niin iso, että tämä vaan tuntuu tosi pieneltä :)

   Rentouttavaa viikonloppua <3

   Poista
 12. Onpa viihtyisän ja kotoisan näköistä. Sohva ja matto on ihanat. 💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna <3 Tykkään itsekin matosta ja sohvasta ihan sikana :)

   Muksaa viikkistä!

   Poista
 13. Kaunista! Onnea uuteen kotiin
  Tuo sohva on todella hyvän näköinen ja väri bueno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja <3 Sohva on kyllä todella onnistunut ja mieleinen ostos.

   Poista
 14. Tuija, oikein kaunista ja hyvin sitä tyyliä, mistä itekin pidän. Ripaus '50-lukua etc.Enpä taida kuvata meidän olkkaria ennen kuin meillä on uusi, jättimäinen matto ja kulmadivaanisohva. En ole panostanut sisustukseen aikoihin, kun on ollut ensin remppavuodet, sitten nyt reissuvuodet, mutta ehkä aloitan ensi vuonna.

  Kodikasta!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena <3 Remppa- ja matkavuodet ei kuulosta ollenkaan huonoilta :). Meillä onneksi ei tarvitse suurempia remontteja tehdä, pientä pintaremonttia vain.

   Mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 15. Todella kaunis tuo sohva ja väri on täydellinen!

  Onnea uuteen kotiin ja suloista viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula <3 Sohva on kyllä itse täydellisyys...

   Kivaa viikonloppua!

   Poista
 16. Upea koti. Itse olen pitkään haaveillut uudesta sohvasta ja viimeksi tänään siitä miehelleni juttelin, no en saanut positiivista vastakaikua aiheeseen.
  Teidä sohva on täydellinen <3
  Ihanaa viikonloppua maailman ihanin sinä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni <3 Tuskin mekään ilman muuttoa olis raaskittu uutta sohvaa ostaa, etenkin kun vanhaan kotiin näitä olis pitänyt olla vähintään kaksi. Kyllä se mies siellä pehmiää, kun pikkuhiljaa jatkat asiasta puhumista...

   Ihquu viikkistä muru <3

   Poista
 17. Kivan näköistä teillä, sohva on ihana ja Note-säilytin sopii siihen tosi hyvin. Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi <3 Saman firman tuotteita kun yhdistää, tulos on aikaslailla täydellinen :)

   Kivaa viikonloppua!

   Poista
 18. Onnea uuteen kotiin, Tuija! Kaunista ja viihtyisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Satu, ja kivaa viikonloppua <3

   Poista
 19. On kyllä kaunista ja seesteistä. Kyllä siellä kelpaa huilata:) Tuo sohva on ♡.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne <3 Kyllä täällä on huilattukin niin, että nyt vois vaikka mennä välillä töihin tai jotain :)

   Suloista viikonloppua!

   Poista
 20. Onnea uuteen kotiin! Kauniilta ja viihtyisältä näyttää teidän olohuoneessa. Tuo Hakolan säilytin on niin ihana - siitä haaveilen minäkin. Muuten ollaankin jo aika samiksia kun meilläkin on harmaa sohva valkoisen jälkeen ja sama mattokin kuin teillä. Hyvä maku sinulla ;) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu <3 Sullahan on sitten aivan täydellinen sisustusmaku, kun löytyy harmaa sohva ja Tanger matto (tosin taitaa löytyä aika monestakin kodista tällä hetkellä).

   Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa :)

   Poista
 21. Todella kaunista. Onnea uuteen kotiin <3
  Sohva kiinnitti minunkin huomion, kuten monen muunkin kommenttien perusteella. Todella tyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati <3 Olemme kyllä olleet todella tyytyväisä niin uuteen kotiin kuin uuteen sohvaammekin.

   Poista

Kiitos, kun jaksoit kommentoida :). Kommenttisi ilahduttaa tosi paljon!