torstai 8. joulukuuta 2016

Rakas Joulupukki ❤️

Olen ollut tänä vuonna mielestäni aikas kiltti ja siksi uskallankin lähestyä sinua tällä pienellä kirjeelläni. Paljoa en toivo, sillä pitkin syksyä tehdyn tavaroiden karsinnan jälkeen olisi silkkaa hulluutta haluta täyttää mahdollisesti tyhjäksi jäänyttä tilaa uusilla tavaroilla. Enkä todellakaan odota saavani kaikkea listassa mainittua :)

Ihan ensimmäiseksi toivon pakkaspäivien varalle uudet lämpimät nahkarukkaset, mustana kiitos. Entiset on parhaat päivänsä nähneet, joten paljoa nuo ei enää lämmitä.

kuva: zalando.fiSuola- ja pippurimyllyjä olen kaivannut jo pitemmän aikaa. Näistä kyllä vinkkasin jo yhdelle tontulle. Hän tosin sanoi, että saattavat mennä aikataulusyistä jälkitoimitukseen muiden kiireiden vuoksi. Mutta jälkitoimitus kelpaa ihan hyvin.

kuvat: stockmann.com


Kirja olisi aina kiva lahja, mutta koska tilaa ei ole kirjoja säilytellä, Letto-lukulaite voisi olla kiva. En kyllä ole varma, osaanko tuollaisesta kirjoja lukea, mutta ainahan voisi yrittää. Kovasti tekisi mieleni lukea heti Cheekin ja Jari Sillanpään elämäkerrat, toki jotain kevyttä hömppää voisin valita heti joulunpyhiksi.

kuvat: adlibris.fi


Jos olen mielestäsi ollut todella kiltti, toivoisin yhden tavaran ihan vain siksi, koska se on niin ihana eli Marimekon Urna maljakko. Harmaa voisi olla kiva, sillä kirkkaita maljakoita on useampi, mutta toki kirkaskin käy aina.

kuva: finnishdesignshop.fi


Lontoon matka olisi kiva, mielellään koko perheelle, mutta ainakin minulle ja tuolle nuorimmaiselle. Olisi kiva käydä katsomassa esikoista <3

kuva: kalevatravels.fiAi niin, ihan meinasin unohtaa: lahjoitin Viroon vanha monitoimikoneeni, sillä sille ei ole tässä uudessa kodissa kunnon paikkaa. Niinpä voisin korvata tuon monitoimikoneen sauvasekoittimella, joka varmasti riittää omenasoseen tekoon kerran kaksi vuodessa.

kuva: prisma.fi
Laitanpa samalla tähän myös tuon rakkaan ukkokullan yhden toivomuksen. Eli kahvikone olisi meidän keittiöön nyt saatava. Mahtaakohan niitä löytyä Korvatunturilta?

kuva: miele.fi
Rakkain jouluisin terveisin Tuija
22 kommenttia:

 1. Aika hyviä toivomuksia olet kirjoittanut pukille. Nuo kintaat ovat kyllä tosi tarpeeseen, ne vois tuoda sinulle. Kahvikeitin olis aikasta kiva, mutta mitä tuumailee joulupukki. Mutta jos se on ainut toivomut, voisko sen toteuttaa ?? No jouluna sitten näet :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulunahan sen sitten näkee, onko pukki napannut ideat tästä pistauksesta vai onko kenties keksinyt jotain vallan muuta 😄

   Poista
 2. Hyvät toiveet sulla!

  Voisin vaikka lyödä vetoa, että korvatunturilla on kahvikoneitakin ;)

  Ihanaa perjantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin vaikka olla sitä mieltä, ettei Korvatunturilla ole kahvikonetta 😂 Mielelläni sen suoman ilon ukkokullalle soisin, mutta minne sen laittais...

   Poista
 3. Ihania toiveita! Meen kurkkaa Keskipiste. -blogi. Siellä oli juuri arvottavana nahkahanskat ;).

  http://keskipisteblogi.bellablogit.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, kävin osallistumassa 💕

   Poista
 4. Minkähänlaiselle joulupukille pitäis kirjottaa 😳
  Olispa pukki, joka antais (edes) rukkaset 😉 (Mihinkähön mun rukkaset on hukkunut -vai rinsessalandiaan?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voipi olla, ettei joka pukki sulle antaiskaan rukkasia 😂

   Poista
 5. Hyvä lahjalista :)
  Minä en ole aikeissa pukille kirjoittaa, mutta tuollainen kunnon kahvikone kyllä kelpaisi. Ja tietty Lontoon matka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matka on aina kiva lahja. Meidän tapauksessa tuo Lontoon matka ilahduttaisi välillisesti useampaanin henkilöä 😊 Mä kun en itse juo kahvia laisinkaan, en osaa innostua kahvikoneesta.

   Poista
 6. Mukavia toiveita, toivottavasti pukki on nyt kuulolla. Kahvikone, rukkaset ja matka kelpaisi minullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rukkasille olisi kyllä tarvetta, joten toivotaan, että joulupukki on tosiaan kuulolla :). Muut toiveet onkin sitten enemmän ja vähemmän mielihaluja.

   Poista
 7. Kivoja toiveita! Joskus syksyllä mietin, että josko mekin hankittaisiin oikein kunnon kahvikone joululahjaksi, mutta päädyttiin jälleen uuteen Dolce Gustoon, hinta laatu suhde on mielestämme näissä kohdillaan.:)

  Mun joululahjatoiveet on olleet tänä vuonna sellaisia, että mies sanoi mulle, että voisinko toivoa jotain kaupasta!:P Täytyy varmaan niistä kirjoittaa postaus, niin panttailen vielä.:D

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuo ukkokulta on vähän sellainen, että kun se jotain haluaa, sen pitää olla tarpeeksi "hifiä"...

   Mielenkiinnolla odotan postausta sun toiveista 😊

   Poista
 8. Kivoja toiveita, minäkin punninnut Jaren ja Jarin kirjojen välillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli siis molemmat kirjat on saatava :D

   Poista
 9. Arvaa kuka toivoo ihan samanlaisia rukkasia ja kahvikoneesta puhumattakaan! <3 Ihanaa uutta viikkoa Tuija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvi-Tiialle ehdottomasti kahvikone :D Ja rukkaset ei mene koskaan hukkaan koiralenkeillä...

   Poista
 10. Olipa kiva toivelista! Tuo Letto-lukulaite on minullakin toivomuslistalla. Sitä voi lukea illalla pimeämmässäkin, kun siinä on oma valo; ja se ei ole sitä sinistä valoa, joka vie yöunet. Ja Lettoon mahtuu 4000 kirjaa. Moisessa kirjamäärässä pitäisi olla jo iso kirjahylly.
  Ja tuo matkatoive on loistava!
  Iloista joulunodotusta!

  VastaaPoista
 11. Tuolla lukulaitteella voisi kyllä herätellä lukuinnostusta. Tosin kaikkein paras olisi, jos kirjat voisi vuokrata, sillä en lue kirjan kuin kertaalleen.
  Ja matka on aina hyvä lahja 😊

  VastaaPoista

Kiitos, kun jaksoit kommentoida :). Kommenttisi ilahduttaa tosi paljon!