lauantai 8. elokuuta 2015

Back in business...

Jaahas, täällä sitä taas ollaan.

Pitkään olen tuumannut blogimaailmaan paluuta, kun olis kiva tallentaa jonnekin käsitöitä, leipomuksia ym juttuja. Katsotaan kuinka käy tällä kertaa. Otetaan varovainen aloitus, ettei tämä lopu heti kuin päättömän kanan lento.

Tässä blogissa ei tulla edelleenkään näkemään hienoja valokuvaotoksia. Kuvat räpsin pääsääntöisesti iPhone 6:lla. Satunnaisesti jonkun kuvan Canon EOS 600D järkkärillä, jonka ominaisuuksia en kylläkään osaa hyödyntää.

Omaa pärstääni en aio myöskään esitellä, vaikka se tuntuu nykyään olevan suosittujen blogien välttämättömyys. Vielä en omaa blogiani tuonne suosittujen blogien joukkoon miellä eli omaa pärstääkään ei siis tarvitse esitellä. Toivotaan nyt, että edes muutama lukija löytyisi lukemaan näitä höpinöitä.

Mitään kallistakaan täällä ei tulla näkemään. Pääsääntöisesti kaikki tekeleet tehdään edullisista materiaaleista, mitä sattuu helposti olemaan saatavilla. Vaatteillakaan ei koreilla, eikä kotona vaihdu sisustustus sesonkien mukaan. Mutta ehkä jotain pientä joskus tapahtuu...

Eilen pidin siivouspäivän, kun talossa oli rauhallista. Oli edellisestä kerrasta saattanut vierähtää tovi jos toinenkin, kun aamuinen astmapiippuannos ei meinannut riittää. Pihassamme kasvaa kyllä kukkia, mutta jotenkin mitään maljakkoon leikattavia ei juurikaan ole. Mutta ihan piruuttani muutaman kukan nappasin, kun en vielä viitsi kauppojen kukkatarjontaa hyödyntää. Nautitaan muutan kukista enemmän tuolla pihalla.

Mukavaa viikonlopun jatkoa, ollaan kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jaksoit kommentoida :). Kommenttisi ilahduttaa tosi paljon!