keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Naiseuden mysteeri osa 158 tai jotain: käsilaukku


Sain Tarulta tämän hauskan haasteen, jonka ovat toteuttaneet aikaisemmin myös Katja ja Tiia. Itsekin olen tämän haasteen tehnyt edellisen kerran vuonna 2013!!!

Omasta käsilaukustani ei mitään suuria yllätyksiä löydy. Olen ehkä tosi tylsä tapaus, koska käsilaukku kuvastaa hyvin myös kotimme olotilaa kuin myös autoni olotilaa. Pääosin järjestyksessä, hetkellisiä kaaoksia voi esiintyä. En vain pysty elämään ainaisessa sekasotkussa. Mutta tässäkin, kuten niin monessa: jokainen taaplaa tyylillään, eikä sitä pidä arvostella :)

Vaihdan käsilaukkua suht usein. Yleensä isomman laukun rinnalla on käytössä myös pienempi laukku esim. kauppareissuja varten. Tällöin yleensä riittää, että lompakko, puhelin ja avaimet mahtuvat mukaan. Tänään käytössäni on Longchampin Le Pliage Cuir. Tällä kertaa laukustani löytyy kolme erilaista pussukkaan, muistikirja, kauppakassi, avaimet, puhelin, käsirasvaa, lompakko, huulipuna ja pari välipalakeksiä. Keksejä ei laukustani yleensä löydy, saati muuta syötävää. Nämä ovat unohtuneet kassiin lauantaiselta Helsingin reissulta.Pussukoista ruskea sisältää naisen hygienian hoitoon vaadittavia tavaroita (pikkuhousunsuojia, terveyssiteitä, tamponeja ja kosteuspyyhkeitä). Pieni Marimekon pussukka puolestaan vetää sisäänsä kuulokkeet ja tarvittaessa laturin. Mustavalkoinen Marimekon pussukka säilöö puolestaan kyniä, silmälasiliinan, nenäliinoja, hätävarapuuterin, kynsiviilan, hammasrasseja sekä särkylääkettä (eivät siis loju kassin pohjalla, kuten eräillä :D :D)

Vaikka tavarani ovat periaatteessa näinkin simppelit, avaimet ja/tai puhelin on yleensä aina hukassa jossain kassin pohjalla. Laukussa on kuitenkin kaksi pientä sivutaskua sisällä, joten kovasti ihmettelen, miksei nuo pikkutavarat niissä pysy...

En nyt haasta ketään mukaan, mutta ehdottomasti tämän saa napata mukaansa.

20 kommenttia:

 1. Mullakin on tuollaisia kurittomia tavaroita, jotka eivät pysy niissä käsilaukun sivutaskuissa! Mitä lie tavaroiden kapinaa ja salaliittoa tuokin... Yleensä mulla on hukassa mynthonit juuri silloin, kun iskee kauhea yskänpuuska!

  Oli kiva lukea tää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku miesten kehittelemä salaliitto naisten kiusaksi, uskoisin :D Meillä ainakin ukkokulta jaksaa mainita aina mun hukassa olevista tavaroista. Mynthoneille täytyy kehitellä joku systeemi, etteivät karkaa laukun pohjalle. Veikkaan että siinä olisi oiva keksinnön paikka.

   Poista
 2. Ihana siisti laukku; ihailuni, olet mun idoli. Ja hei toi sun Longchampin laukku on perfect. <3

  Iloa päivään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai että oikein idoli :D Toi on aikas ihana laukku. Ukkokulta on sen mulle ostanut joululahjaksi, mätsää hyvin auton penkkeihin <3 Oliskohan ihan tyhmää ostaa samanlainen mustana? Mulla kun on rennon mustan laukun mentävä aukko laukkuvarastossa.

   Poista
 3. Mun laukun sisältö ei kestäisi päivänvaloa, joten lupaan, että en osallistu :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti Annukka osallistut :D Uskon, että voit olla vertaistukena monelle kanssasisarelle.

   Poista
 4. Ompa sulla siisti laukku, mäkin pyrin siihen mutta aina sinne kertyy kaikkea. Mietin vielä kehtaanko osallistua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehtaat todellakin! Oli se laukku minkämoisessa järjestyksessä tahansa, olet varmasti vertaistukena jollekin :D

   Poista
 5. Hienosti on tavarat järjestyksessä kassissasi. Kaikki tarpeellinen.
  Mä käytän kans monta kassia, niitä sit pitää aina vilkaista onko tarpeellinen mukana esim. migreenitäsmälääke, oltava joka pussukassa.
  Miksei voi olla kuin yksi kassi/kesä/talvi ???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun tavarat on tuollaisissa pussukoissa, on helppo vaihtaa laukkua. Yleensä kaikki tarpeellinen vaihtuu kerralla. Ja olishan ne nyt todella tylsää, jos olisi vain yksi laukku, vai mitä? Naisella ei voi olla liikaa kenkiä eikä laukkuja. Vaihtelu virkistää :D

   Poista
 6. Troppeja sielläkin ja aika siistiltä näyttää. Tämä haaste on kiertänyt blogeissa joskus pari vuotta sitten, mutta ihanaa, kun eilen postailin, niin Taru ja sinä jo näin nopeaan lähditte mukaan. :) Täytyy käydä kurkkimassa tuo Katjan postaus vielä.


  Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oman vastaavan postaukseni olen tehnyt tosiaan reilu neljä vuotta sitten edellisen kerran, joten oli kiva tarttua tähän uudestaan. Kiva kun sain buustia muiden postauksista :D

   Poista
 7. Minä en paljoa laukkua vaihda vaan mukana on melkein aina Marimekon pieni Cash & Carry. Siihen mahtuukin kaikki oleellinen eli lompakko, puhelin, huulipuna, avaimet kynä, almanakka ja paperinenäliinoja. Noita "naisten tavaroita" ei onneksi enää tässä iässä tarvitse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään vaihdella laukkua, mutta toisaalta aika hieno tilanne, jos olet löytänyt laukun, joka menee kesät talvet. Kyllä nuo naisten tavarat alkaa täälläkin pikkuhiljaa jäädä pois, kun tuota ikää tulee :)

   Poista
 8. Sinullakin on tavarat siististi laukussa. Juuri ajattelin itseäni, että voi miten tylsä minun laukkuni onkaan. En löytänyt edes yhtä kuittia laukun pohjalta.
  Ihanaa keskiviikkoa Tuija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että mullakin on "sielunsisko" tässä asiassa. Mulla saattaa kuitteja olla lompakossa, mutta aika pian ne hävitän sieltäkin :)

   Poista
 9. Minäkin harrastan erilaisia pussukoita!
  Ja siivoan laukkuni suunnilleen viikottain, muuten sieltä ei löydä mitään.
  (ja kippaan kassini julkisuuteen heti kun kerkiän)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, sinäkin pussukoiden puolesta puhuja :D Odotan mielenkiinnolla sun laukun sisältöä. Se on varmasti tosi siisti, jos viikottain siivoat.

   Poista
 10. Oot kyllä munkin idoli. Koti auto ja laukku järjestyksessä. Lähes aina!! Ihmenainen.
  Hyvä idis tuo pussukat laukun sisällä, joissa tärkeitä tavaroita. Ehkä jopa hankin minipussukan huulipunille 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihana Pinkki <3 Pussukat on hyvä juttu, tosin pitäisi myös muistaa mitä missäkin pussukassa on. Sit kun niitä pikkupaniikissa penkoo, äkkiä onkin kaikki tavarat levällään kassin pohjalla :D Minipussukka huulipunille on ihan must!

   Poista

Kiitos, kun jaksoit kommentoida :). Kommenttisi ilahduttaa tosi paljon!