perjantai 14. heinäkuuta 2017

Pientä piristystä pienellä rahallaEnnen juhannusta sain päähäni haluta mökille huvimajaan vahakangas-/kerniliinan, siis sellaisen kangasmaisen, kun kerran satuin ajelemaan Eurokankaan ohi. Mitään suunnitelmaahan ei tietenkään ollut, mutta niinhän se yleensä on, että sen tietää, kun eteen osuu.

Kun on ilman visiota liikkeellä, tekisi mieli ostaa monenmoista, niin kukallista kuin graafisempaa tai jotain siltä väliltä. Olisihan se kiva, kun olisi vaihtelun mahdollisuuksia. Mutta mökin pienten säilytystilojen takia päätin pitäytyä yhdessä liinassa. Saattahan olla, että liina menee jo ensi kesänä vaihtoon, kun kosteus tekee aina omia tepposiaan.

Löysin mielestäni suht kivan musta-valkoisen kankaan, jossa ei ihan heti näkyisi kaikki tahratkaan,  (jos vaikka marinadit ehtii vähän imeytyä). Meninpä rullan kanssa leikkauspisteelle ja kuinka ollakaan, rullassa oli nafti 50 cm kangasta. Kyllä sapetti! Äkkiä sitten valitsin uuden kankaan, ei huono sekään, vaikka vähän eri tyylinen olikin. Myyjäpä myi mulle tuon rullanlopun puoleen hintaan, eli hintaa ei jäänyt kuin muutama hassu euro. Tuosta kankaansuirusta sitten leikkelin ruokapöydälle tabletit. Helppoa ja edullista! Vaikka tuota alennusta en olisi saanut, hinta ei olisi silti päätä huimannut. Tabletit on todella kevyet sekä helpot puhdistaa. Mielestäni ihan kiva pieni piristys pienellä rahalla :)
22 kommenttia:

 1. No mun silmään näyttää, että kuosi on just mainio tablettikoossa. Isona pintana olis voinut olla ehkä jopa vähän levoton (siis ehkä :)), mutta nyt jää kauniin valkoista pöytäpintaakin näkyviin.

  Iloista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olitpas Annukka nopea :D

   Saattaa hyvinkin olla, että isona pintana olisi ollut levoton. Nyt en sitä päässyt omin silmin toteamaan :)

   Kivaa viikonloppua sullekin <3

   Poista
 2. Tosi kivan näköiset tabletit olet ommellut ja kiva kuosi kankaassa.
  Mukavaa viikonloppua Tuija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi <3 Ja mikä helpointa, nämä on vain leikattu kankaasta, ei tarvinnut ommella lainkaan :)

   Poista
 3. Kivat tabletit, tykkään tuosta graafisesta ilmeestä

  VastaaPoista
 4. Olipas loistava idea! Tämä pitää toteuttaa. :-) Mulla on nimittäin ikuinen ongelma tablettien kanssa, kun koskaan ei oikein löydy sopivia. Saisivat tosiaan olla kevyet ja helpot puhdistaa. Tack så mycket! Ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu <3 Tämä oli edullinen ja helppo tapa, kun ei tarvinnut kuin sakset :) Ja ehkä vähän kärsivällisyyttä, että sai leikattu suoria ja samankokoisia tabletteja.

   Poista
 5. Hienosti sopii valkoiselle pöydälle nuo tekemäsi tabletit. Hienoa asiakaspalvelua antaa hyvällä alennuksella tuollainen hukkapala, joka ehkä muuten olisi jäänyt käyttämättä ja hyvä idea sinulta tehdä tabletit siitä.
  Ihanaa kesäistä lauantaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina <3 Myyjä ihmetteli kovin itsekin, kuinka rullaan oli jätetty noin olematon pala. Yleensä tuollaiset lyhyet palat laitetaan suoraan palakankaisiin, jotka myydään kilohinnalla.

   Poista
 6. rehellisesti sanottuna kauniimpi noin kuin koko pöydän ;) Olisi aika liianpsykedeelinen minun makuuni, mutta tuossa koossa juuri täydellinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että olisi liian psykedeelistä :) Tosin huvimajan pöytä on pyöreä, eikä ihan noin iso kuin kodin ruokapöytä. Mutta olen itse juurikin tabletteihin tyytyväinen, kuten huvimajaan valikoituneeseen liinaan.

   Poista
 7. Ihan super kivat tabletit, vähänkö olet näpsä! Mahtavaa viikonloppua, ihana!

  VastaaPoista
 8. Hyvä idea ja hyvän näköinen toteutus! Tuollaisista hoksaamisista tulee aina superhyvä mieli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu <3 On muuten totta, että pienestä hoksaamisesta tulee iso ilo, oli se asia mikä tahansa :)

   Poista
 9. Siis ihan loistava idea, kauniit on kyllä tabletit. Ihanaa loppuviikkoa Tuija

  VastaaPoista
 10. Ja miten helppoa, kun ei tarvinnut kuin sakset :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jaksoit kommentoida :). Kommenttisi ilahduttaa tosi paljon!