sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Arkikuvahaaste 6/52

Yksi kuva/viikko, vuoden ajan, meidän perheen tavallista arkea.
Siinä se on - meidän uuden mökkisaunan yhden nurkan paikka. Onhan ne muutkin merkit sinne merkattu, mutta nyt ilahdutan teitä vain tällä yhdellä puutolpalla :D Maanantaina kävi kunnan miehet raksapaikan merkkaamassa.

Kevään koittaessa on siis luvassa raksailua, josta varmasti saatte kuulla täälläkin. Ukkokulta pohtii kovasti itse rakentamista noin niinkuin rakennustekniseltä kantilta, mikä on tietenkin ihan luonnollista. Minä kun en ymmärrä siitä mitään (eikä se oikein edes kiinnostakaan), yritän miettiä kuumeisesti minkälaiset lauteet meidän uuteen saunaan tulee. Ajatuksia on ihan tasan nolla, zero, nada... Samalla yritän miettiä myös tänne kotiin uusia saunan lauteita ja niiden kohdalla tilanne on aivan sama. Jotain kivaa, mutta erilaista pitäis kehitellä. Onneksi tässä on kuitenkin ihan hyvin vielä aikaa, siis näiden mun suunnitelmien kanssa.


Suloista sunnuntaita siskot <3

10 kommenttia:

 1. Arvostan käsillä tekevää aviomiestä :) Omani on sellainen, että hän ei varmasti rakenna mitään. Kädessä pysyy paremmin elektroniikkakolvi kuin vasara. Seinät saadaan omin voimin maalattua, ehkä tapetoitua ja terassi rakennettua, mutta sen isompii projekteihin ei meidän taidoilla kannata ryhtyä.

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea on käsillä tekevä ukkokulta <3 Tosin pienenä miinuksena täytyy sanoa, että sitten ajatuksiin ei muuta mahdukaan kerrallaan, kuin rakentaminen. Mutta tuo taitaa olla onneksi aika yleistä muutenkin miehille, siis tuo yhden ajatuksen taktiikka :)

   Kivaa uutta viikkoa <3

   Poista
 2. Siitä se lähtee :)
  Ihanaa saunan suunnittelua tiedossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä se lähtee, todellakin. Kevättä odotellessa...

   Poista
 3. Oih mikä projekti. Siitä tulee varmasti hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siitä varmasti tulee hieno verrattuna vanhaan, mutta mitään luksusta ei ole luvassa :)

   Poista
 4. Oi mitä ihana projekti. Itse tietäisin heti millaisen saunan lauteineen ottaisin jos sellaisen pääsisin toteuttamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki ideat otetaan vastaan enemmän kuin mielellään <3

   Poista
 5. Jos nyt saisin päättää, meille tulis ihan pelkistetyt peruslauteet. Sellaset, jotka meillä oli ennen kuin muutamia vuosia sitten tehtiin saunaremontti :). Niin se mieli muuttuu, mutta ei auta.

  Olispa ihanaa rakentaa jotain kokonaan ihan uutta. Voin kuvitella, kuinka kivaa olis päästä ottamaan ne ekat löylyt uudessa, putipuhtaassa saunassa. Aiai.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari vuotta sitten rempattiin vanhan talon sauna, ja kyllähän siinä uudessa saunassa saunomisessa oli oma hohtonsa. Ja kuinka ihanaa se onkaan sitten mökillä, kun sauna tulee paljon lähemmäs rantaa kuin nykyinen. Ihan tavis apache-lautoja en halua, mutta jotain simppeliä, tyylikästä mutta mökkimäistä pienellä kivalla idealla. Saa heittää vinkkejä :)

   Poista

Kiitos, kun jaksoit kommentoida :). Kommenttisi ilahduttaa tosi paljon!