perjantai 27. tammikuuta 2017

Joskus vaan on noita päiviä...

... ja tänään on sellainen (tai oikeammin ollut jo useamman päivän), kun tunnen olevani

ruma
tyhmä
aikaansaamaton
laiska 
lihava
tumpelo
kömpelö
tarpeeton
jne...

Onneksi tiedän, että tämä ajatusten sekamelska on ohimenevää, mutta tällä viikolla on tullut kaksi ajatuksia herättävää postausta, joten ei ihme, että ihmisen pää on vain sekaisin. Kiitos vain ihanat Tiia ja Annukka <3 Ja kiitän siis ihan ilman sarvia ja hampaita. Joskus tarvitaan vähän ravistelua ja ajattelemisen aihetta. Näin kotona ollessa ajatukset kun tuppaa liikkumaan ruokalistan, siivouksen ja koiran ulkoilutuksen jännässä maailmassa.

Nyt on pakko reipastua täältä pohjamudista ja saada kuumeinen neiti valmiiksi oikomishoitoon. Ehkä käymme samalla päivystyksessä jonottamassa särkylääkettä. 

Pirteää perjantaita <3


14 kommenttia:

 1. Voi sun kanssas senkin höhlä! Käännän ton sun listan nyt nurinperin ja aikas kun sitä tuijottelet, niin alat itsekin uskoa siihen, että olet: Nätti, fiksu, aikaansaava, ahkera, sopiva, kätevä, näppärä ja tarpeellinen <3. Oikeesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota sun listaa pitäisi lukea kuin mantraa pitkän aikaa, ehkä siihen sitten uskoisi, EHKÄ. Mutta ei tämä elämä nyt aina ole ihan noin synkkää, mutta joskus on vain noita päiviä :)

   Poista
 2. Me ollaan molemma pyöritty samantyyppisissa pohjamudissa. Muakin lohdutti ja voimaannutti jotenkin suuresti tuo Tiian kirjoitus ja nyt menen kipin kapin lukemaan Annukan kirjoituksen.

  Sinä olet ihana suuri sellaisena kuin olet! Muista se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan tämä työttömänä oli helpota tuota ajattelumaailmaa. Tulee vaivuttua tavallista synkempiin ajatuksiin.

   Ite oot ihana <3

   Poista
 3. Voi, ei mitenkään voi pitää paikkaansa tuo sun lista!! Olet juuri hyvä tuollaisena kuin olet.<3 Jospa tekisit uuden listan ja aloittaisit sen vaikka näin: kaunis, syvällinen, taitava, tarpeellinen, aikaansaava..jne
  Ihanat kuvat by the way.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se lista vaan pitää tiettyinä päivinä paikkansa :) Toki yritän nyt teidän ihanaisten blogisiskojen sanoista ottaa vaaarin, ja kääntää ajatukset toiseen suuntaan.

   Kuvat on perjantaiselta aamulenkiltä <3

   Poista
 4. Voi sua ihanaa, et oo lihava etkä kömpelä etkä mitään noista, hassu korkeintaan.
  Meidän neiti on jankannut pari viikkoa että mun pitäisi kuulemma soittaa sulle. En mitenkään usko että soitto liittyisi keppihevosiin 😂😂😂
  Kuulemma pitäisi kysyä että mistä olet ostanut ne soljet jotka on kepparin sutsissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinä päivinä oli ei aina tunnu kuitenkaan hassulta... Tosin olo kohenee kummasti, kun laittaa tukan aamulla ja vähän punaa poskiin ja huuliin.

   Hei, mulle saa soittaa ihan milloin vaan :D Soljet olen ostanut meidän paikallisesta askartelu- ja käistyöliikkeestä. En nyt muista paljonko maksoivat, mutta veikkaan jotain 50 sentin hujakoilla.

   Poista
 5. No höh <3 Mulla on ollut tänään kotona just tuollainen olo...Kuulostaa siis tutulta. Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 6. Höpsis, vaikkei tunnetakaan niin miellän sinut kyllä ihan toisin sanoin ♥ Mutta naisen elämä on välillä, noh...tyytymättömyyttä ja riittämättömyyttä mutta sitä varten on ystävät, jotka palauttavat maan pinnalle ja muistuttavat rakastaa itseäsi juuri sellaisena kuin olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, kun tuntuu, että ystävillä on niin paljon kiireitä työssäkäyvinä ihmisinä. Eihän heitä viitsi näillä murheilla rasittaaa. Onneksi on kuitenkin tämä blogi ja blogiystävät <3

   Poista
 7. Eiköhän meillä kaikilla naisilla ole tuollaisia päivä ja ajatuksia....ja kehotan, että syytät hormoneja ;)
  J apohjalta on suunta vain ylöspäin!!!
  Mukavaa viikonloppua huonoista hetkistä huolimatta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta, pohjalta on vain yksi tie :) Epäilen, ettei kyse ole hormoneista, mutta ainahan niitä voi kuitenkin syyttää.

   Mukavaa sunnuntaita <3

   Poista

Kiitos, kun jaksoit kommentoida :). Kommenttisi ilahduttaa tosi paljon!