perjantai 2. joulukuuta 2016

DIY lahjapussi

Heippa hei, onko täällä enää ketään? Mutto on ohi tavaroiden roudauksen osalta, mutta järjestelyt jatkuvat vielä. Paljon on tavaraa laitettu kiertoon ennen muuttoa, mutta kyllä se vaan on niin, että ihan liikaa ihmisellä on vieläkin omaisuutta (etenkin astioita allekirjoittaneella ja työkaluja ym. tuolla toisella puoliskolla). Kierrätys siis jatkuu. Iltaisin olen ollut aivan rättipoikki, eikä somessa pyöriminen ole oikein jaksanut kiinnostaa.

Pikkuhiljaa täytynee alkaa virittäytyä jouluun. Jouluvaloja on viritelty, ja onpa eka hyasinttikin ostettuna. Koska pikkujouluaika on kuumimmillaan, haluan jakaa kanssanne youtubesta löytämäni simppelin askarteluohjeen. Tämä lahjapussi-idea pääsi meillä käyttöön pikkujoulupaketissa, mutta ihan yhtä hyvin ideaa voi käyttää joulupaketteihin (ja tietenkin synttärilahjapaketteihinkin).


Oman versioni tein ihan lahjapaperista, ja hyvin onnistui <3


Jospa sitä jaksaisi viikonloppuna vaikka kierrellä blogeissakin kunnolla ja jättää puumerkkiä käynnistään. Muutamia mielenkiintoisia postauksia olen lukenut ohimennen, mutta kommentointi on hektisen tilanteen takia jäänyt vähiin. Jotenkin sitä haluaisi välillä (ainakin yrittää) panostaa kommentteihin :) 

Kivaa viikonloppua!

12 kommenttia:

 1. Kaunis pussi! Täytyykin kokeilla tehdä itsekin lahjapussi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpolla kaunista, kannattaa kokeilla 😊

   Poista
 2. Nätti pussi! Pitäisi panostaa enemmän pakettien ulkonäköön... Mukavaa viikonloppua ja onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä siinä onkin, että kiireessä tuo pakettien ulkonäkönon sivuseikka... Ensimmäiset paketit saattavat ollakin vähän enemmän ajatuksella paketoituja, mutta ne viimeiset 😳

   Poista
 3. Kivan näköinen pussi siitä tulikin. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja ennen kaikkea myös helppo ja edullinen 😊

   Poista
 4. Kyllä toi muuttaminen on kovaa hommaa. Ei ihme että oot ihan rättiväsynyt. Kiva toi lahjapussi.
  Mä oon samaa mieltä, meillä on astioita mulla, isännällä työkaluja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuttaminen on rankkaa, etenkin uudessa kodissa neliöitä on kolmannes vanhaan kotiin verrattuna. Eli karsintaa tiedossa edelleen...

   Poista
 5. Suloinen pussi ♥ Myötätuntoa täältä, meillä ihan sama tilanne ja tänään oikeastaan eka ilta kun ehtinyt kunnolla istua pidempään ,kun hetken ja käydä lukemassa blogeja.Tsemppiä ja mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vertaistuesta 😄 Onneksi tässäkin lopulta koittaa se hetki, kun saa huokaista ja ihailla uuden kodin tunnelmaa.

   Poista

Kiitos, kun jaksoit kommentoida :). Kommenttisi ilahduttaa tosi paljon!