tiistai 18. lokakuuta 2016

Tunnustus blogilleni -BLOGGER RECOGNITION AWARD

Sain tunnustuksen Oikeasti aikuiselta - kiitos ihana <3 Tällainen tunnustus kyllä lämmittää mieltä erittäin paljon, ja antaa intoa jatkaa tätä mukavaa harrastusta, välillä kun tulee niitä tuskastumisen hetkiä :) Miten ihanalta tuntuu, kun juuri minua ja minun blogiani on ajateltu tunnustusta jaettaessa.

Tunnustuksen mukana tuli seuraavanlaiset ohjeet:

1. kirjoita postaus tunnustuksesta logoineen
2. kerro lyhyesti, kuinka aloitit bloggaamisen
3. anna ohjeita aloittelevalle bloggaajalle
4. mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi
5. nimeä 10 bloggaaja tunnustuksen saajaksi
Kuinka aloitin bloggaamisen?

Aloitin bloggaamisen kuusi ja puoli vuotta sitten. Ensimmäinen blogini on arkistoituna ja näin ollen voin käydä siellä välillä naureskelemassa. Varsinaista syytä blogin vaihtumiseen ei ollut. Aloittaessani mieheni oli hieman aikasemmin aloittanut epäsäännöllisen vuorotyön tekemisen, joten iltaisin oli paljon omaa aikaa ja jotain piti keksiä. Olen alusta asti kirjoittanut jonkin sorttista lifestyle-blogia eli kotoisammin sekametelisoppaa :)Ohjeita aloittelevalle bloggaajalle

Ihan ensimmäiseksi, ole oma itsesi, älä matki ketään. Ole aktiivinen kommentoija, näin saat vierailijoita blogiisi. Vastavuoroisuus on bloggauksen suola eli kommentteihin vastaaminen kannattaa myös. 
Kirjoita suht säännöllisesti ja kirjoita vain itsellesi mieleisistä aiheista. Blogin ulkoasun tulisi olla selkeä ja kuvat riittävän isoja. Nykyään kännykälläkin saa hyviä kuvia. Kuvien määrä olisi hyvä pitää kohtuullisena.
Blogitekstejä voi kirjoitella myös luonnoksiin, sillä aina ei vain tapahdu jotain bloggaamisen arvoista. Silloin voi kaivella luonnoksista jonkun kivan täytetekstin, joka ei ole sidottu aikaan. Itse työstän tekstejä muutenkin luonnoksiin. Välillä vain on enemmän aikaa kirjoitella, ja luonnoksista tekstejä on helppo muokkailla ja julkaista. 
Yksi tärkeä ohje mielestäni on, että ota aikaa bloggaamiselle aivan kuin mille tahansa harrastukselle. Kyllä se perhe ymmärtää, kun äiti vetäytyy hetkeksi koneelle tekemään omaa kivaa juttuaan. Ja pian tähän hommaan saa värvättyä koko perheen assareiksi :)Ja näille blogeille haluan tämän tunnustuksen jakaa:


Olkaa hyvät ihanat <332 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja hyviä ohjeita aloittavalle ja vähän kauemminkin bloganneelle! Onnea tunnustuksesta, Tuija ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse 💕 Tunnustukset on aina mukavia.

   Poista
 2. Onnea tunnustuksesta! Sulla on ihana blogi 💕 Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihana Tuija tunnustuksestasi, arvostan sitä todella sekä sitä kuinka olet tsempannut minua jatkamaan kun välillä on tehnyt mieli heittää hanskat tiskiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Nanni ❤️ Sydämestäni tämän tunnustuksen sinulle annan.

   Poista
 4. Kiitos ihana tunnustuksesta, kyllä lämmintää sydäntä ja mieltä! Puss!

  Kiitos itsellesi myös siitä että bloggaat ja että olet olet oma aito upea itsesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, kiitos ❤️ Aivan kuin olisin saanut uuden tunnustuksen lisää 😍

   Ja ole hyvä!

   Poista
 5. Just niin! Aito omana itsenään kirjoittaminen on kaiken aa ja oo (mistäköhän muuten tuo A ja O tulee? Eikö se voisi olla A ja L eli alku ja loppu...?). Ja se, että ymmärtää vastavuoroisuuden merkityksen. Jos ei koskaan käy kommentoimassa, ei voi odottaa itsekään saavansa kommentteja ja päinvastoin. Ja itse olen myös aika pitkälle lakannut jättämästä kommentteja blogeihin, joissa niihin ei vastata. On tullut sellainen tunne, että viesteilläni ei ole mitään merkitystä, joten mitäpä niitä sitten kirjoitteleekaan.

  Hyvä teksti ja kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa tuosta sanonnasta on vain jäänyt öön pisteet pois 😉
   Itsekin tykkään, että kommenttiini regoidaan. Aina ei tarvitse vastata pitkästi, riittää että se huomioitu. En edes aina käy tsekkaamassa, onko kommenttiini vastattu...

   Kuvat on näpsitty ihan kännykällä eli ei sitä aina järkkäriä tarvita 😊

   Poista
 6. Tuija wau, kiitos tuhannesti ihanasta tunnuksesta. Tämä onkin ilahduttanut jo muutaman kerran, mutta vielä kipuilen oman postaukseni kanssa, koska en millään pysty valitsemaan kymmentä blogia. Ihqua päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän kyllä, miksi olet saanut tämän tunnustuksen jo aiemmin 😊 Ja ainahan tunnustuksen voi jakaa vaikka kaikille seuraamilleen blogeille, jotka eivät tätä ole vielä saaneet. Aika moni omista suosikkiblogeista tämän on jo saanut, mutta onneksi on mistä valita 😊

   Poista
 7. Kiva lukea vastauksiasi. Etenkin noi neuvot aloittelevalle bloggaajalle oli tosi tarpeelliset itsellenikin. Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva, jos oli hyötyä. Silloin kun itse aloittelin, blogit olivat paljon enemmän täynnä kaikkea "sälää" noin niinkuin ulkoasun suhteen ja kuvat olivat mitä sattuu ja tosi pieniä eli yrityksen ja erehdyksen sekä pienellä kokemuksella uskalsin näitä neuvoja antaa 😊

   Poista
 8. Kiva postaus ja hyviä vinkkejä :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos, ihana 💕
  Saat varmaan vielä potkastakin, että muistan tämän pistää itse jakoon. Menee nimittäin tuonne reissun jälkeiseen elämään väkisinkin 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistuttelen kyllä 😄 Ihmettelen kyllä, miten tuo reissu nyt mukamas voittaa tunnustuksen 😂 Ei vais, huippukivaa reissua sulle.

   Poista
 10. Onnittelut tunnustuksesta! Ja, kiitos myös tunnustuksesta. Sain tunnustuksen myös toisaalta edellispäivänä, en olevielä ehtinyt vastaamaan. Mutta, vastaan varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa 😊 En ihmettele, että saat tunnustuksen usempaabän kertaan. Vastaat, kun kerkiät.

   Poista
 11. Kiitos Tuija!
  Hyvä vinkit ja ihana tuo pilvikuva :)

  VastaaPoista
 12. Hyviä vinkkejä ja kauniit kuvat! <3
  Itsellä tämä harrastus on jäänyt vähän muun elämän jalkoihin, ihan harmittaa ettei ole ottanut aikaa tälle "omalle jutulle" - mutta ehkä taas syysiltojen pimetessä. :)
  Iloista oloa lokakuuhusi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrettävää, ettet ihan jokaiseen asiaan kerkiä tai pysty panostamaan. Blogille löytyy aikaa sitten joskus. Ja kiva kuulla sun kuulumisia edes joskus 😊

   Poista
 13. Olipa mukava lukea sinun vastauksia. Hyviä vinkkejä!

  VastaaPoista
 14. Kiitos hurjan paljon tunnustuksesta! Lämmittää mieltä kovin ♥
  Sun blogi on niin ihana, yksi mun suosikeista. Ehkä juuri siksi, että olet oma itsesi, annat aitouden näkyä ja sinuun on helppo samaistua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ihanista sanoista <3

   Yritän todella olla oma itseni: välillä elämä hymyilee, välillä tekee mieli vain marmattaa ja välillä ollaan asialinjalla. Joskus jopa ei tee mieli sanoa mitään :)

   Poista
 15. <3 Minäpä tutkin tunnustuksen saaneita, siinä oli uusiakin tuttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos löysit uusia blogeja. Itsekin tykkään bongailla haasteista ja tunnustuksista uutta luettavaa 😄

   Poista

Kiitos, kun jaksoit kommentoida :). Kommenttisi ilahduttaa tosi paljon!