torstai 20. elokuuta 2015

Naisen logiikkaa tämäkin

Aloittelin tiistaina ikkunanpesuja. Tarkoituksena oli pestä vain talon seinän pesun jäljiltä todella törkeässä kunnossa olevat alakerran ikkunat, tai lähinnä keittiö ja olkkari. Tiistaina sainkin pestyä euforiassani kaksi ikkunaa. Loput kaksi (olkkarin ikkunat) piti pestä illemmalla, kun saisin vähän miehistä apuakin. Mutten sitten jaksanutkaan.

Tänäänkin tuli touhuttua kaikenmoista koko päivä. Jäinpä iltapäivällä hetkeksi ihan yksikseni kotiin ja taisinpa ottaa pienet päivätirsatkin. Illemmalla kun oli käyty neidin kanssa pyöräilemässä ja jätskillä, mehua keitetty ja ruohokin leikattu, päätin ottaa itseäni niskasta kiinni, jälleen kerran.

Kuvittelin olevani tosi nokkela, kun virittelin a-tikkaat ulos ja pesin ikkunat ulkopuolelta ihan ulkopuolella :). Eipä tarvii siirrellä huonekaluja eikä repiä verhoja. No, tietäähän sen, jos talon reunukset on isoja kivenmurikoita täynnä ja heti vieressä pehmeää nurmikkoa tai peräti kukkapenkin multaa, ei tikkaiden kanssa ihan helpomman kaavan mukaan menty. Mutta ikkunat tuli pestyä, enkä edes meinannut pudota. Mutta siinä ajassa kun asettelin tikkaita kivikasoihin, olisin varmaan pessyt ikkunat myös sisäkautta. Onneksi ukkokulta oli töissä, eikä nähnyt tätä naisen logiikan riemuvoittoa. Pesin olkkarin ikkunoiden lisäksi pari muutakin ikkunaa ulkoa, joten huomenna ikkunanpesu jatkuu sisäpuolelta (ehkä...)
Varsinaiset turvajalkineet :) (ei ollut sentään varvastossut)

Toisaalta jotain hyvääkin tuolla kukkapenkeissä kekkuloinnissa oli: huomasin, että Syysvuokossani on nuppuja. Ihan ekaa kertaa!Ihanaa ja aurinkoista torstaita jokaiselle!

4 kommenttia:

 1. Olet ollut todella ahkera se tässä logiikass onkin tärkeintä. <3 Hei nyt kahlailin läpi postauksia ja uskoisin nyt (apua toivottavasti ei tule enempää kuvattomia) tästä alkaa kuvalliset postaukset. http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/2014/12/joululaulut-raikaa-moppi-viuhuu.html

  Upeaa alkanutta viikkoa Tuija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3

   Kun taas koittaa rauhallinen aika, palaan tutkimaan noita vanhoja postauksia.

   Poista
 2. Älä vaan näytä miehelles tota kuvaa missä tikkaat aseteltu "kivasti" kivien päälle, voi pian säikähtää, on sen verran tukevan näköinen viritelmä ;) Olet sentään saanut ikkunat pestyä, meidän ikkunoista ei kohta näe läpi. Syysvuokosta en ole ennen kuullutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En näyttänyt kuvia, enkä taida näyttääkään. Toivottavasti naapuri ei missään vaiheessa "käräytä", kun taisi nähdä mun ikkunan pesut :)

   Poista

Kiitos, kun jaksoit kommentoida :). Kommenttisi ilahduttaa tosi paljon!