torstai 12. joulukuuta 2013

Lisää sisustuskutsuja

Nyt alkaa kyllä tämän syksyn/talven sisustuskutsukiintiö olemaan täynnä. Viime sunnuntaina piipahdin ihanilla sisustuskutsuilla kauniissa kodissa, josta on muutama vuosi sitten tehty lehtijuttukin. 

Nämä kutsut eivät olleet minkä erityisen merkin, vaan esittelijänä oli emännän ystävä Kirsi Virrantalo SisustusBenestä. Kirsi oli tuonut hirmuisen määrän tyynyjä, mattoja, kynttilöitä, lyhtyjä, ruukkuja ym kodin tasot ja sohvat täyteen. Tuotteet sai heti mukaan laskua vastaan. Itse sorruin taas ihan pieniin hankintoihin :)

Mukaan tarttui kuvassa näkyvä Lene Bjerren kukkaruukku sekä Jouluruusu sekä Lene Bjerren kynttilä, jota en ole vielä raaskinut polttaa


Tuolle kynttilälle oli tyrkyllä tosi ihana alunen, mutta joku pihiys iski siinä kohtaa. Kotona totesin, että ihan väärässä kohtaa iskikin. Laitoin tuon PartyLiten maljakon/kynttilänjalan nyt sille, mutta jotain muuta se kaipais.

Lisäksi mukaan lähti servettejä sekä pakettikortteja. Tässä kohtaa piti olla sisustushankinnat tehtynä, mutta kuinka ollakaan, yksi ilta eksyin nettisivustolle...

2 kommenttia:

  1. Ihania hankintoja, kynttilä on todella kaunis!

    VastaaPoista
  2. Kauniita hankintoja, kynttilä on todella nätti :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun jaksoit kommentoida :). Kommenttisi ilahduttaa tosi paljon!